reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

kamila - ja na połówkowe mam zaproszenie 4stycznia i to bedzie moj 18tydz, a dla gina 17. Wierze, ze płec juz mi poda, bo z chłopakami tez juz widział. A pomyłki to kwestia wielu czynników:tak:

Co do wątków zamkniętych, my na tym phorum miałysmy np ksiazke kucharską (przeniosłysmy sie tam całkowicie) i do tego były takie podtematy, czy zakładki: zupy, IIdania, słodkie, czyli tam jest np ok i wierze w to ze sa takie miejsca. jakos tu na bb jest tak ubogo:confused:

reklama
Buziak tutaj tez tak jest tylko musi byc album a nie grupa:) i bedzie tak wygladac wszystko jak na otwartym.i mozesz miec milion zakladek watkow itd :D juz wczesniej pisalam jak to zrobic tutaj

Czekawe dlaczego Listopadówki nie zostały przeneisione do archiwum czy tam gdzies skoro juz grudzien. JAk zaczą się listopad to pazdziernik wyleciał :p

Hej,

sicilpol ja tez jestem zdania, ze normalny watek i zdjecia na zamknieym i wazne tematy:tak:
tak jak pisze blond musi byc album a nie grupa, my mamy tak na listopadzie:tak:
Pomyslmy moze o tych dziewczynach, ktore kiedys beda chcialy do nas dolaczyc?! i co wtedy?? Zanim je poznamy to im sie moze odechciec czekania az dostana zaproszenia na zamkniety?! jak bedzie onb calkowicie zakmniety...
Kamila niekiedy pozniej przenosza:tak:

Buziak tutaj tez tak jest tylko musi byc album a nie grupa:) i bedzie tak wygladac wszystko jak na otwartym.i mozesz miec milion zakladek watkow itd :D juz wczesniej pisalam jak to zrobic tutaj

to zrób taki zamknięty i wtedy sie okreslimy jak juz kazda zobaczy jak to wygląda:tak:

kurcze 2 raz wyszły mi bakterie w moczu i musze powtarzac posiew:crazy:

Kamila - co do kopniakow to nie mozna porownywac do wczesniejszych ciąż, bo kazda ciaza i dzidzia jest inna a matki porównujac schizuja, ze tamte to kopało codziennie, przez cały czas a to nie to znaczy, ze jest cos nie tak...

Mam siostre i brata, brat do tej pory gwiazdkował sie z sam, wiec my z sis co roku ustalałysmy jak i gdzie najpierw kolacja. Szwagier jest jedynakiem wiec dogadywalismy sie bez problemu. Ja z P musielismy godziną dopasowac sie tez z Przemka sis, ale jakos tez bez problemu godzilismy sie w tyle osób co roku. Było dobrze. W tym roku mój brat zdecydował sie świętować z narzeczoną i cholera zaczyna sie.. Zero jakiegokolwiek ustalania czy zapytania tylko bratowej rodzice ustawili sobie 17 i my mamy sie wszyscy teraz dostosowac, bo oni nie pomysla ku...wa ze sporo osob jest do dogadania :crazy::crazy::crazy::crazy: Chce, zeby po kolacji rodzice czy babcia nas jednak odwiedzili, wiec nie jest mi to obojętne..

Jeszcze dzisiaj siedzę w pracy, ale nastrój juz zupelnie swiateczny, więc sie nie przemęczam. Zaraz po świetach chce sie w końcu przyznac do ciąży w pracy. Wczoraj w biurze była śmieszna sytuacja. Nagle poszła plota, że jedna z pracujacych u nas dziewczyn jest w ciazy bo jej sie troche przytyło. Ja stałam z boku, śmiejąc sie w duszy, że tak na prawde nie mają pojęcia kto tu chodzi z 4 miesięcznym brzuchem :) Myślę, że wszyscy będą w niezłym szoku.....

u nas moderatorem jest Kasiulka_1980, wczoraj widzialam, ze jej nie bylo, ale pewnie jest tylko sie pojawi to zacznei dzialac :tak:
Wiesz co jak rozmawialam z ta kolezanka dzisiaj to mowila ze to nie musi moderator pisac i zakladac. bo to bedzie inny watek jakby. wiec jak juz napisalas to moze pisz juz Ty do niej zeby zamieszania nie bylo. ze prosisz o utworzenie albumu czerwiec 2012 i lista osob ktora ma miec tam dostep. bo moderatorem w albumie nie musi byc ta sama osoba co na otwartym wiec mozesz napisac ze chcesz Ty sie tym zajmowac, albo ktos tam kto jest chetny.

to zrób taki zamknięty i wtedy sie okreslimy jak juz kazda zobaczy jak to wygląda:tak:

kurcze 2 raz wyszły mi bakterie w moczu i musze powtarzac posiew:crazy:

Kamila - co do kopniakow to nie mozna porownywac do wczesniejszych ciąż, bo kazda ciaza i dzidzia jest inna a matki porównujac schizuja, ze tamte to kopało codziennie, przez cały czas a to nie to znaczy, ze jest cos nie tak...

Mam siostre i brata, brat do tej pory gwiazdkował sie z sam, wiec my z sis co roku ustalałysmy jak i gdzie najpierw kolacja. Szwagier jest jedynakiem wiec dogadywalismy sie bez problemu. Ja z P musielismy godziną dopasowac sie tez z Przemka sis, ale jakos tez bez problemu godzilismy sie w tyle osób co roku. Było dobrze. W tym roku mój brat zdecydował sie świętować z narzeczoną i cholera zaczyna sie.. Zero jakiegokolwiek ustalania czy zapytania tylko bratowej rodzice ustawili sobie 17 i my mamy sie wszyscy teraz dostosowac, bo oni nie pomysla ku...wa ze sporo osob jest do dogadania :crazy::crazy::crazy::crazy: Chce, zeby po kolacji rodzice czy babcia nas jednak odwiedzili, wiec nie jest mi to obojętne..

czyli to nie tylko my mamy przeboje ze swietami.u mnie w koncu wyglada to tak ze na 15!! jade do mamy a potem do mojego rodzicow ...dobrze ze sie dogadalismy jakos ale jade do mamy raczej sama niestety z malym tylko:(

Esperanza to sie dopiero zdziwia za jakis miesiacjak juz naprawd brzuch bedzie mocno widac:)ciekawe czy o Tobie tak nie gadaja :p

blond20 - nie chce zanudzac w tym temacie, ale nie lubie czegos takiego jak ktos nie liczy sie z innymi tylko pod siebie wszystko. Tyle lat zgrywalismy sie wszyscy, bo kazdy zdawał sobie sprawe, ze młodzi maja po 2kolacje i tak zeby wszystkim pasowało. A tam oby u nich było:baffled: Jak to tak bedzie miało byc co roku, to trzeba to bedzie przedyskutowac a nie dogrywac plany innych!
A ile macie do przejechania z punktu A do punktu B??? I czemu jedziesz sama?

sicilpol - czyzbys sie wrobiła w moderatora??? :-)

scilpol - jedno pytanko;-) Ze tak powiem na jakich zasadach pozwolono Ci wstac z łóżka??? Definitywnie przestałaś plamic? Jesli tak to ile dni musiało byc czysto, zebys wstała? To leżałaś tydzien tak?

Ja juz drugi leżę:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
blond20 - nie chce zanudzac w tym temacie, ale nie lubie czegos takiego jak ktos nie liczy sie z innymi tylko pod siebie wszystko. Tyle lat zgrywalismy sie wszyscy, bo kazdy zdawał sobie sprawe, ze młodzi maja po 2kolacje i tak zeby wszystkim pasowało. A tam oby u nich było:baffled: Jak to tak bedzie miało byc co roku, to trzeba to bedzie przedyskutowac a nie dogrywac plany innych!
A ile macie do przejechania z punktu A do punktu B??? I czemu jedziesz sama?

sicilpol - czyzbys sie wrobiła w moderatora??? :-)

Buziak nie zanudzasz. ja to ostatnio dopieo nudzilam z tymi swietami hehe. ja sie nie dziwie ze jestes zla bo jak co roku bylo ok a ktos sie wpieprza z nowymi zasadami i to tylko pod siebie patrzy to naprawde noz sie w kieszeni otwiera. musicie sie postawic i dogadac. nie moze tak byc. co oni nadludzmi sa ze wszystko tak ma bycjak chca oni? a naprawde nie mozesz sie dogadac teraz?jeszcze 2 dni sa, powiedz o co chodzi im.
my mamy blisko bo 25 km od jednych do drugich wiec pojedziemy na 2 auta . o 15 u mojej mamy a o 18 u jego i sie dogadalismy jakos :)moj sie na moja mame obrazil i doopa blada, a jej to zwisa czy bedzie bo go nie lubi:dry:i ja to sobie moge miec plany zeby ladnie powiedziec o ciazy z nim bo ona nic nie wie, nie rozumie dlaczego nie pale nie pije a nie domysla sie nawet. chcialam powiedziec z nim bo jak bede sama to bedzie jeczec .a tak to sie nie odwazy. zreszta sama w ciaze nie zaszlam i tym razem chcialabym sie podzielic z moja rodzina ta wiadomoscia z ojcem dziecka...ale widac oni maja w dupie to . wazniejsze jest sie poklocic bo sie nie lubia i im to pasuje chyba, chociaz kazdy osobno twierdzi ze nie. mam nadzieje ze moj jeszcze zdanie zmieni ...

Do góry