buziak
Fanka BB :)
kamila - ja na połówkowe mam zaproszenie 4stycznia i to bedzie moj 18tydz, a dla gina 17. Wierze, ze płec juz mi poda, bo z chłopakami tez juz widział. A pomyłki to kwestia wielu czynników
Co do wątków zamkniętych, my na tym phorum miałysmy np ksiazke kucharską (przeniosłysmy sie tam całkowicie) i do tego były takie podtematy, czy zakładki: zupy, IIdania, słodkie, czyli tam jest np ok i wierze w to ze sa takie miejsca. jakos tu na bb jest tak ubogo
Co do wątków zamkniętych, my na tym phorum miałysmy np ksiazke kucharską (przeniosłysmy sie tam całkowicie) i do tego były takie podtematy, czy zakładki: zupy, IIdania, słodkie, czyli tam jest np ok i wierze w to ze sa takie miejsca. jakos tu na bb jest tak ubogo

Jak to tak bedzie miało byc co roku, to trzeba to bedzie przedyskutowac a nie dogrywac plany innych!
i ja to sobie moge miec plany zeby ladnie powiedziec o ciazy z nim bo ona nic nie wie, nie rozumie dlaczego nie pale nie pije a nie domysla sie nawet. chcialam powiedziec z nim bo jak bede sama to bedzie jeczec .a tak to sie nie odwazy. zreszta sama w ciaze nie zaszlam i tym razem chcialabym sie podzielic z moja rodzina ta wiadomoscia z ojcem dziecka...ale widac oni maja w dupie to . wazniejsze jest sie poklocic bo sie nie lubia i im to pasuje chyba, chociaz kazdy osobno twierdzi ze nie. mam nadzieje ze moj jeszcze zdanie zmieni ...