reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

a mi dzisiaj przyszły spodnie ciążowe. Kupiłam na allegro :-)
Otworzyłam paczkę.. patrzę... i mówię że coś wielkie te spodnie chyba przesylke pomylili zamawialam r. 42 a te jak na slonia!!
No ale cóż poszlam przymierzyc i co sie okazalo?!?! W sam raz są :-) Idealnie na mnie pasuja haha najwidoczniej nie znam swojej wielkości :D Super wygodne jeansy z lycrą ( lajkrą ) z pasem takim na brzuch więc super ciepło w koncu mi będzie bo w getrach sie juz zimno robi ło :) WYPRZEDAŻ!! JEANS RURKI GRANATOWE jednolite XL/42 (1984230936) - Aukcje internetowe Allegro o te o.. :p

Ja kupiłam teraz spodnie ciążowe w H&M za 149zł, ja nie lubię niedopasowanych spodni, dlatego muszę mierzyć, więc na allegro nie kupię :-(

Najlepsze jest to, że spodni ciążowych miałam z 5 par, wszystkie z H&M i po ciąży z Hanią sprzedałam za grosze, bo powiedziałam wtedy sobie, że nigdy więcej ciąży i teraz mam :-D

reklama
witajcie
Były święta i po świętach...

Karamija - tak jak dziewczyny pisały, jeśli w razie czego nie myslisz o usuwaniu ciąży, to odpuść sobie dalsze badania, bo sama wiesz jakie ryzyko niosą za sobą..

Kasiulka - nadal nie mam dostępu do zamkniętego, proszę o "odblokowanie" mnie

Ja kupiłam teraz spodnie ciążowe w H&M za 149zł, ja nie lubię niedopasowanych spodni, dlatego muszę mierzyć, więc na allegro nie kupię :-(

Najlepsze jest to, że spodni ciążowych miałam z 5 par, wszystkie z H&M i po ciąży z Hanią sprzedałam za grosze, bo powiedziałam wtedy sobie, że nigdy więcej ciąży i teraz mam :-D

a ja w pierwszej ciąży chodziłam tylko w desach hehe nie miałam zadnych ciążowych ciuchów.. teraz jakos nei lubie w dresach chodzic .. chyba ze po domu ;p
Na allegro uzywane ciązówki wlasnie chodzą za grosze ale wszytskie wyglądają na jakies rozciągnięte ;p

Ja na allegro jedynie dresy ciążowe zakupiłam. Niska cena, ale jakość też raczej marna. Wzięłam dwie pary. Po dwóch dniach noszenia na udach się zmechaciły więc maszynka do usuwania kłaczków non stop w użyciu jest. Tak samo jak rolka czyszcząca bo wszystko się do nich czepia - w szczególności sierść moich kocurów :)

Ja na allegro jedynie dresy ciążowe zakupiłam. Niska cena, ale jakość też raczej marna. Wzięłam dwie pary. Po dwóch dniach noszenia na udach się zmechaciły więc maszynka do usuwania kłaczków non stop w użyciu jest. Tak samo jak rolka czyszcząca bo wszystko się do nich czepia - w szczególności sierść moich kocurów :)
a ja wszystkie ciuchy jakie mam to właśnie kupione na allegro. Nie znoszę chodzić po sklepach czy targach .. tam trzeba chodzić całymi dniami żeby znaleźć coś co mi się podoba i żeby jeszcze rozmiar był ;p a zawsze jak chce spodnie kupić tak jak jakieś pół roku temu to wybór ogromny tylko brak dużych rozmiarów.. :/ same S i XS .. :/ makabra . a na allegro tak wszystko czytelnie i nie trzeba tyłka z domu ruszać.. raz tylko spotkałam się ze spodnie które kupiłam wcale nie dotarły i kasy nikt nie zwrócił i raz trafiłam ze szybko mi się taki bluzo żakiet rozciągną.. a tak to zawsze jestem zadowolona. głównie patrzę na komentarze sprzedawcy zanim kupie.

Ostatnia edycja:
no tak, nie pisze zbyt często, dom, praca, synek - czasu brak
ale teraz postaram sie udzielać częściej, już jestem na zwolnieniu lekarskim:)

rozumiem że jestem zaliczona do "szpiegów" i jest zakaz wstępu na zamknięty? :sorry2:

nie ja to napisałam a Ty :-p

cieszę sie, ze jednak z nami piszesz i mam nadzieję, ze zostaniesz;-)

Ostatnia edycja:
a mi dzisiaj przyszły spodnie ciążowe. Kupiłam na allegro :-)
Otworzyłam paczkę.. patrzę... i mówię że coś wielkie te spodnie chyba przesylke pomylili zamawialam r. 42 a te jak na slonia!!
No ale cóż poszlam przymierzyc i co sie okazalo?!?! W sam raz są :-) Idealnie na mnie pasuja haha najwidoczniej nie znam swojej wielkości :D Super wygodne jeansy z lycrą ( lajkrą ) z pasem takim na brzuch więc super ciepło w koncu mi będzie bo w getrach sie juz zimno robi ło :) WYPRZEDAŻ!! JEANS RURKI GRANATOWE jednolite XL/42 (1984230936) - Aukcje internetowe Allegro o te o.. :p
Fajne :tak:
Też się zastanawiam, czy sobie coś kupić. Choc teraz jak będę siedziała w domu to nie są aż tak potrzebne. A jak się zrobi cieplej i zacznę wychodzić z domu to mam kilka letnich od siostry...

Co do ruchów to ja wigilię miałam popis godzinny .....a teraz to tak 2- 3 razy w dniu czuje przesunięcia i odstające zaokrąglenia po bokach dzis pokazałam siostrze to powiedziała że niemożliwe że aż tak odstaje...i się u śmiała...
Rano jak rozmawiłam z tatusiem to z lewego na prawo przeszła kuleczka.......więc jestem szczęśliwa i zdziwiona że to już w 16 tygodniu :eek::-):-)

Co do ruchów to ja wigilię miałam popis godzinny .....a teraz to tak 2- 3 razy w dniu czuje przesunięcia i odstające zaokrąglenia po bokach dzis pokazałam siostrze to powiedziała że niemożliwe że aż tak odstaje...i się u śmiała...
Rano jak rozmawiłam z tatusiem to z lewego na prawo przeszła kuleczka.......więc jestem szczęśliwa i zdziwiona że to już w 16 tygodniu :eek::-):-)

kochana jestes w 17 tygodniu :)

reklama
Do góry