reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kochane prosze mocno kciuki za nanulike trzymac! W piatek caly dzien mnie klulo w brzuchu... tak samo mnie klulo jak wtedy gdy zaszlam w ciaze... wtedy mnie klulo i po 13 dniach od klucia wyszly 2 krechy na tescie!
Boje sie ze sie nakrecam ale 3majcie kciuki,moze juz nie przyjdzie ciotka @ i znow ujrze upragnione 2 krechy! Oj jak bardzo bysmy tego chcieli!

Zyczę Ci tego z całego serduszka!!!!!!!
I kciuki moooooooooooooooooooooooooooooooooooocno zaciśnięte!
Tylko tez mam prośbę - nie znikaj na nie wiadomo ile czasu tylko dawaj znać!!!! ;-)

Z małego pokoju dobiega hymn państwowy:eek::eek:
W co te dzieci sie bawią???:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie na szczeście nikt prócz męża i syna nie obmacuje po brzuchu.. no raz byla sytuacja ze tesciowa jak wrocila do PL to poglaskala mnie po brzuchu pocalowala w niego i powiedziala witaj wnusiu ..:/ strasznie mnie to zniesmaczyło ale byla to na szczescie jednorazowa sytuacja... ale niektorzy ludzie niestety mają taki odruch..

mnie narazie oprocz Meza, Synka , i Siostry (blizniaczki) ,nikt po brzuszku jeszcze nie dotykal :tak:
w Sobote lecimy do Polski ,takze zobaczymy jak to tam bedzie,bo juz kazdy mi zapowiada ze tak bardzo by chcial dotknac dzieciaczki,poczuc jak kopia i wgl.. :tak:
hehe w pierwszej Ciazy mi to kompletnie nie przeszkadzalo , moim zdaniem fajnie patrzec jak kazdy sie cieszy i wyczekuje tych naszych bejbikow :tak: niewiem jak to bedzie teraz ,no ale to napewno czas pokaze.. ;-)
mnie natomiast strasznie denerwuje jak wszyscy chca dotykac Kubusia , jakies babcie na dworzu i wogole , no irytuje mnie to normalnie,zreszta M tez... :eek:

Kochane prosze mocno kciuki za nanulike trzymac! W piatek caly dzien mnie klulo w brzuchu... tak samo mnie klulo jak wtedy gdy zaszlam w ciaze... wtedy mnie klulo i po 13 dniach od klucia wyszly 2 krechy na tescie!
Boje sie ze sie nakrecam ale 3majcie kciuki,moze juz nie przyjdzie ciotka @ i znow ujrze upragnione 2 krechy! Oj jak bardzo bysmy tego chcieli!

kciuki zacisniete :-)

Jesli chodzi o ciuszki to M kategorycznie nie pozwala mi kupic nic rozowego ani dla Kubusia ani dla Dzieciaczkow,mowi ze to nie jest kolor dla facetow i koniec :tak:

a jesli chodzi o wage w poprzedniej ciazy to ja przytylam 13kg. a po porodzie od razu wrocilam do Swojej normalnej wagi.. jeszcze nigdy w zyciu nie dobilam 60..
ciekawe jak to bedzie z ta dwojeczka.... az sie boje.. :szok: ( pociesza mnie tylko fakt ze Moja Mama ze Mna i z Moja Sis miala 20kg na plusie )

Ostatnia edycja:
P mama przyniosła nam dla chłopców różowe bodziaki i buciki jako, ze kiedys róż to był kolor dla chłopca. Nie docierało, ze teraz juz tak nie jest wiec P wyjasnił otwarcie, ze pedałów z dzieci robił nie będzie:-):-)
Teraz jak są starsi to juz kwestia ich gustu

tialana, raczej tak, niebieski i różowy, ale te body co mam zielone takie dość chłopięce jest :sorry2:
No tak zielony zielonemu nie równy ale faceci i tak rzadko to rozumieją;-)

Jest to syrop dla ludziów, kupiony w aptece. Nazywa się hydroxyzinum. Zapisał go kiedyś weterynarz, jak nasz szczur miał depresje.:confused2:
Szczur miał depresję? Nigdy się z tym nie spotkałam
A może pamiętasz czy ten syrop an receptę jest czy ogólno dostępny?

Ja niestety cala noc wylam z bolu zasnelam dopiero ok 6 i to tylko na godzine;//

Bol plecow umiejsciowny miedzy lopatkami promieniowal na mostek i pod biustem.... obojetnie jak sie polozylam byla masakra;// na plecach jeszcze najlepiej ale bol i tak byl potezny;/// nie wiem czy sie tym martwić czy olac? Troche dzwigalam zakupow przed sylwestrem i sie narobilam w domu- sprzatanie, odkurzanie przenoszenie moze sie przedzwigalam... dodatkowo caly czas walcze z moim pecherzem i infekcja.... jak mam byc szczera mam szczerze dosyc... dodatkowo zlosc i stres poteguje fakt ze nie mialam usg a bede miala je dopiero 30.01..... i sie stresuje czy tam wszystko ok;/// ogolnie dzisiaj mam nerwa...
Dorota wybierz się do lekarza, zazwsze to lepiej jak cię ktoś zbada i obejrzy a ty będziesz napewno spokojniesza
Może to faktycznie zprzemęczenia, ja tak miałam w wigilię tylko w odcinku lędźwiowym , mi takie dolegliwości często dokuczają jak za dużo robię więc się już przyzwyczaiłam i wtedy jedynie co mi pomaga to odpoczynek.

Dziewczyny jak u was wyglada cera - u mnie normalnie porazka,naszczescie te dziady wyskakuja na czole blizej wlosow,wiec tak nie widac i do tego na plecach - a nigdy z tym problemu nie mialam - koszmar.

moze uda mi sie pozniej jeszcze zajrzac - pozdrawiam
U mnie już o wiele lepiej ale też na początku mocno walczyłam o jako taki wygląd.
Żeby zapobiegać przyjaciołom na plecach codziennie używam ostrej myjki i co kilka dni peelingu no i nawilżam i jest o niebo lepiej, teraz od czasu do czasu jeden siępojawi i to wszystko.

Będę trzymać z całych sił
Miałam pisać pracę na zaliczenie ale z zaciśniętymi kciukami będzie trochę ciężko ale będę trzymać aż do skutku ;-)

hydroksyzyna - to psychotrop:happy:, wiem, ze na alergie tez go dają. w polsce wyłącznie na receptę.
Stosowany najczęściej w psychiatrii jako lek uspokajający i silnie hamujący aktywność układu nerwowego. I to dla szczura Wam dali???:-)
Smiać mi sie chce:-D

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Szczur miał depresję? Nigdy się z tym nie spotkałam
A może pamiętasz czy ten syrop an receptę jest czy ogólno dostępny?
No miał - jak go wypuściliśmy z klatki to właził do tapczanu i za choinkę nie chciał wyjść! I jakiś taki osowiały był.
Ale syropek pomógł :tak:
Na recepte.
Smiać mi sie chce:-D
Jak możesz?! To był poważny prblem!
Zaraz się obraże! ;-)

mamina karierowiczka:7977516 pisze:
Naulinka czekam z toba i juz nie moge sie doczekac :) dobrej nowiny. No bo co to może byc innego jak nie bobo

I jeszcze sluz jakis taki bezowo brunatny.... scenariusz jak przy poprzedniej! Ojojojojojojjjjjjj!!! Dzieki za kciuki!!! Jakie dlugie to czekanie na test sie teraz zrobilo.....

reklama
...

Dziewczyny jak u was wyglada cera - u mnie normalnie porazka,naszczescie te dziady wyskakuja na czole blizej wlosow,wiec tak nie widac i do tego na plecach - a nigdy z tym problemu nie mialam - koszmar.

moze uda mi sie pozniej jeszcze zajrzac - pozdrawiam

U mnie też syfki we włosach ale najgorzej na brodzie, jeden na drugim :baffled: Mam dosyć głębokie zagłębienie między ustami i broda i tam skóra tłusta i co rusz coś się przypląta :wściekła/y: O plecach nie wspomnę :confused2:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Do góry