reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

veritaserum
to chyba typowo polska przypadłość takie przegrzewanie dzieci, ja z moją mamą walczę zawsze, ja małego odkrywam i rozbieram a moja mama nakrywa i ubiera, masakra!

carla 81
nawet tak nie mów! ja też mam co chwilę milion czarnych myśli ale je odpędzam sio sio sio!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No ja tez dzisiaj schizuje.Piersi mnie prawie nie bolą a wczoraj nie mogłam się pochylic tak bolaly.Zwariuje chyba do czasu USG.I tez pewnie tak się martwię po poprzednim przykrym doświadczeniu. Ehh uspokoje się chyba jak już będę malenstwo zdrowe trzymać. ;-)A do USG jeszcze 3 tygodnie.:no:

wiele z nas ma jakąś tego typu porażkę na koncie, ja jak teraz w tej ciąży zaczęłam plamić to myślałam że @ przyszła ale zrobiłam test i wyszły 2 kreski, nawet nikomu nie chciałam mówić nic bo myślałam, że już po zawodach a tu się okazuje, że plamienia przeszły i jest ok, następna schiza moja teraz to serduszko czy będzie biło i żeby jajo nie było puste bo to też przerabiałam już...

wiele z nas ma jakąś tego typu porażkę na koncie, ja jak teraz w tej ciąży zaczęłam plamić to myślałam że @ przyszła ale zrobiłam test i wyszły 2 kreski, nawet nikomu nie chciałam mówić nic bo myślałam, że już po zawodach a tu się okazuje, że plamienia przeszły i jest ok, następna schiza moja teraz to serduszko czy będzie biło i żeby jajo nie było puste bo to też przerabiałam już...

Ja tez pierwszy lęk (bo tez plamiłam), że pozamaciczna...ufff, że nie...teraz, że puste jajo płodowe...:/

reklama
Ja tez dziewuchy schizuje cycory prawie nie bola tyle co po bokach lekko, ale za to ciagnie mega po prawej stronie brzucha w okolicach jajnika - i to mnie np niepokoi ;/ I nie wiem czy poki nie plamie to ok czy juz sie martwic? nigdy nie bylam taka panikara jak teraz:)
Ale to chyba normalne ze sie niepokoimy i bedzie dalej normalne przez najblizsz 8 miesiecy:)

Do góry