Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam
Ja tak na szybko bo jadę z Oliwią do logopedy. Od razu muszę zrobić duuże zakupy i prezenty pokupowaćPrezenty ogarę jak O. będzie na zajęciach ale zakupy z dwujką szogunów
oj ciekawie będzie
Josie kciuki za poznanie płci:-)
Agajakiś trefny stołek. Dobrze, że nic Ci się nie stało. Jaknajbardziej należy Ci się taki relaksik z ranafajnie
Papitkaa nie możesz wziąć Kubę ze sobą?
Aronia skoro o całokształt to co innego. A i widać, że nie bardzo garną się do odwiedzin wnuka.
Andzia dobrze, że już lepiej
no i chyba ubierzemy dziś choinkę- ciekawe czy bombki wytrzymają?
No ja już pomłodego z babcią jeszcze nie ma więc rozkoszuję się ciszą
Asik owocnych zakupów!!
Andzia no porozmawiamy sobie z Alijenką
Kasiekz![]()
Ale się właśnie wkurzyłam :/ dostałam maila z tej firmy gdzie zamawiałam mamuśce kalendarz/ terminarz dla mamuśki pod choinkę, ze raczej moje zamówienie nie dotrze do świąt, bo za późno zostało zrealizowane. To po co reklamują, ze ostatni czas by zamówić na prezent świąteczny :/ a zamówiłam już 10dni temu
i teraz trzeba szukać nowego pomysłu.

Swoja droga zabawny masz slownik - botanike zamienia na fizyke 
No i dla forum tez lepiej, ze zostaniesz w domu

Wydaje mi sie, ze polecialo ze 2/3 kudlow
TSH zas mialam wzorcowe (a przed ciaza obnizalam euthyroxem) - sprawdzalam, bo zamiast schudnac przy UU to przytylam 
) w bazie danych klientow wpisywac informacji typu "lubi psy", "wedkuje" i in. tematow small talkow. A moj zawsze wpisywal notki typu "wredny", "rozmowny", "sympatyczny", "gbur"