reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Uprzejmie donoszę ze upieklam pierniczki brukowce. I musze upiec je jeszcze raz ponieważ od wczoraj do dzis 3/4 w tajemniczy sposób wyparowało. Widzę w tym wine ślubnego ale on sie zapiera ze nie, on tylko jeden spróbował....

reklama
Aronia- ja nie lubię wybudzać malucha ze snu,jakoś wydaje mi się,ze skoro śpi,ile śpi,to tyle potrzebuje,ale G w ciągu dziennej drzemki często wybudza się po ok. godzinie/półtorej i nie będę już jej dosypiać,bo czasami kladalm sie obok i ona dalej spała. Zobaczymy,póki co jeszcze nie śpi.

Katrina - i jak?? Chwalił firme,czy nie? Ja uwielbiam ich pościele,koce,ręczniki itp.

Munka - dokladnie oto mi chodzi. Kiedy sie sam budzi staram sie wybudzic zaciekawiajac go np.czajnikiem a nie znowu ululac, w skrajnych przypadkach "halasujemy" zeby sie sam obudzil (jak jest zmeczony to i tak sie nie obudzi i wtedy dajemu mu pospac) ale i tak nie jest to przyjemne :no: Z tego watku, ktory kasiekz polecila wynika, ze dzieci dopiero w wieku ok. 3 lach porzadkuja sobie spanie :szok:

Munka poledwiczka wyladowAla w zamrazalniku ostatecznie, nie mialam juz sily nic robic, jakis kiepski dzien byl wczoraj

Moj juz spi slodziaczek:) ImageUploadedByForum BabyBoom1387309764.586493.jpg
A wiecie co jest dziwne? Ja po kapieli sie zawsze owijam szczelnie cala recznikiem kucam na podlodze i sie grzeje zanim zaczne sie wycierac. I jas tez uwielbia ten moment jak go mocno opatule i wnosze do pokoju, dzis usiadlam z nim zawinietym w fotelu a on nic sie nie ruszal zupelnie jak ja, a jak pytalam czy juz zakladamy pizamke to ciagle mowil nie :) nie wiem czy on to podpatrzyl kiedys u mnie czy jak

Dzis bylismy z jankiem w galerii ale kupilam w sumie tylko podstawke pod choinke. Choinka jest wielka po rozwinieciu i mam watpliwosci czy na stole bedzie ok... Zaraz sie zabieram za nia

Aylin ja nie znosze kocow z akrylem bo sie elektryzuja i mechaca i wcale nie grzeja tylko sie czlowiek poci. Uwielbiam takie bawelniane swetrowe jakby, ale trudno dostac i zazwyczaj sa drogie:/

Maz mi wlasnie pisze ze na wigilii firmowej kurt sheller uczy ich gotowac o_O

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1387309764.586493.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1387309764.586493.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 76
Ostatnia edycja:
a mi cierpliwosci zaczyna brakowac, bo od 2 tygodni mamy po kilkanascie pobudek na noc, wszystkie z dzikim placzem, ktory da sie uspokoic wylacznie noszeniem. UU nie dziala. Tulenie, kladzenie sobie na brzuchu tez nie. Zmieniamy sie z m ale sil juz brakuje. Ja nie wiem, czy to 5 robia krecia robote (a 4 szly nam az 4 miesicace :szok:) czy to jakis skok rozwojowy czy o co chodzi ale jestesmy przemeczeni.:-(

Uprzejmie donoszę ze upieklam pierniczki brukowce. I musze upiec je jeszcze raz ponieważ od wczoraj do dzis 3/4 w tajemniczy sposób wyparowało. Widzę w tym wine ślubnego ale on sie zapiera ze nie, on tylko jeden spróbował....

przynaje sie bez bicia :sorry2: pycha!

Aronia- oj wspolczuje wam tych pobudek, i nie wiem co Wam doradzic, bo pewnie juz wszytskiego probowaliscie :sorry2: &&&& oby szybko przeszlo

Dobranoc :*

Witam,

aronia widocznie jakas literke z szybkości wcisnelam i dlatego slownik zmienił słowo na jakie zamienił, o Matko naprawdę wspolczuje Ci tych nocnych pobudek. Ja to chyba naprawdę grzeszylam jak czasami narzekalam, ze Wojtek wstał po 7 a nie przed 9 jak zawsze po całej nocy :zawstydzona/y: Mam nadzieje, ze sie to szybko zmieni.

aga wlasnie pokaz Fryzurke ;)

Asik i jak zakupy?

My dzisiaj w końcu ubralismy choinkę :tak: Kuba juz nie dawał nam spokoju :) miało byc wczoraj ale przypomniał sobie dopiero wieczorem wiec dzisiaj juz nie było zlituj sie.

Aylin to musiałas pyszne je upiec :-)

reklama
A wiecie co jest dziwne? Ja po kapieli sie zawsze owijam szczelnie cala recznikiem kucam na podlodze i sie grzeje zanim zaczne sie wycierac. I jas tez uwielbia ten moment jak go mocno opatule i wnosze do pokoju, dzis usiadlam z nim zawinietym w fotelu a on nic sie nie ruszal zupelnie jak ja, a jak pytalam czy juz zakladamy pizamke to ciagle mowil nie :) nie wiem czy on to podpatrzyl kiedys u mnie czy jak

Maz mi wlasnie pisze ze na wigilii firmowej kurt sheller uczy ich gotowac o_O

Słodziak!!

A to moja ze swoim zestawem usypiaczy... DSC_2748.jpg

Wyobraź sobie, że ja z tym ręcznikiem po kąpieli robię dokładnie tak jak Ty!!!!! :-D tylko nie zawsze kucam.
Ciekawe, co kurt nauczy ich gotować!! niech Ci potem mąż zrobi ;-) Jak mojego męża na delegacji tancerze z tańca z gwiazdami uczyli tańczy, to nie był chętny do pokazywania mi tego w domu :sorry2::-D

Załączniki

• DSC_2748.jpg
    DSC_2748.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 75
Do góry