OMG u was już choinki stoją. Normalnie zmobilizowałyście mnie i jutro wieczorem zakupię

No i jakie piękne ciuszki. Ja jedynie zakupiłam bluzy

msmickey masz bombki z dzieciństwa? Czad!!! Z prezentem dla młodej od teściów robiliśmy tak samo

Co do poszewki sowy to i u nas szał na nią
josie supcio, że czwóreczki wyszły bezobjawowo. Normalnie pełna zazdrość!

U nas na szczęście już wszystkie czwórki i dolne trójki z głowy, ale z górnymi znowu będzie jazda:/ Co do Tesco to bywają tam coraz bardziej piękne rzeczy
sylka udanego wyjazdu!
papitka aaaaaaaaaaaaa faktycznie mega młoda laska! Zdrówka
andzia właśnie dostałam sms z odpowiedzią, że najgorsze były pierwsze dwa tygodnie, wówczas euphorbium na zmianę z solą morską psikali żeby rozrządzać. Na noc wieszali mokry mały ręcznik z kilkoma kroplami olbastu i jak dzieć zasnął to przekładali na brzuch. Ponadto robili inhalacje 2xdziennie z jakiegoś tam swojego preparatu na receptę i do tego wapno 3x3ml i cebion 3x5kropli. Po dwóch tygodniach został tylko wyciekający katar w dzień i już z tym nic nie robili poza podcieraniem nosa
aylin to na święta będziesz pięknie wyglądała

Ja muszę włoski zafarbować. Co do zimy to zgadzam się, w styczniu będzie - bo musi być - ŚNIEG! Szkoda, że te pierniczki są wirtualne:////
aronia a nie myślałaś o choince światłowodowej - świeci pięknie, może też migać lub grać np. kolędy i nie masz żadnych kabelków