Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Twoi rodzice czy męża? ;-)
;-)
Informacje i rozrywke czerpiemy z netu. O zatruciach grzybowych slyszalam i ze nie wolno zbierac grzybow nieznanych. Nigdy ale to przenigdy wczesniej nie slyszalam, zeby az do 10rz nie dawac grzybow. Ja zbieram grzyby odkad pamietam, czyli min. od 4 rz a moze i wczesniej i "od zawsze" tez je jem. Od wczesnego dziecinstwa uczono mnie wiec rozsadku wobec grzybow, lasu i natury - bez szarzownictwa ale tez i bez panikarstwa. Dojrzalej kanii (nie mowie o mlodziutkiej) nie da sie pomylic z innym grzybem. To jeden z najbardziej charakterystycznych grzybow
Moj maz zas sie w lesie wychowal - doslownie, bo jego rodzina do jego 15rz mieszkala w sluzbowym domku po srodku lasu, 2km do najblizszych domow
Macie jakas felerna instalacje czy co? U nas jednym z zabawkowych hitow aktualnie jest latarka :-)
Przy wszystkim teraz ciocia ma pomagać, ja mogę nie istnieć.