MsMickey
Fanka BB :)
Kasiulka trzymaj sie, kobieto, sciskamy Cie &&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

, a co do kręgosłupa to zapewne dyskopatia, znam to :-) i niestety na to nie ma lekarstwa oprócz rehabilitacji i ćwiczeń na wzmocnienie mięśni kręgosłupa, ja na to brałam mydokalm, wit B6 chyba taka śmierdząca i ketonal i nospę forte i osłonę na żołądek no i zdrówka !!!!!!!!
Robcie kapiel z piana 1-2 razy w tygodniu a w pozostale dni wystarczy zwykla woda z dodatkiem olejku - tez umyje a przy okazji nie zaszkodzi
No i moze dzieki przerwom w pienieniu przejdzie jej strach ;-)
Miod z manduki kupilam na urlopie latem, bo potrzebowalismy maly sloiczek (taka drozyzne sprzedaja jak w naparstku
) no i wiadomo, ze na urlopie, czlowiek badrziej skory do eksperymentowania i wydawania kasy
Smak mnie nie przekonal, powiem szczerze,trzeba sie do niego przyzwyczaic ;-)
Zawsze to 4,5 godziny snu/dobe a nie 30min
A kawa inka jest kawa tylko z nazwy
To produkt zbozowy, bezkofeinowy z natury, calkiem zdrowy 
Dzis grzeczniejszy ale ja po takiej nocce jestem drazliwa o kazda blachostke 
Tak pedzil do ciastek, ze nie wyrobil na zakrecie i uderzyl skronia w rog lozka (rog na szczescie zaokraglony)
Teraz musze unikac sasiadow, bo po wczorajszych calodziennych i calonocnych wrzaskach jeszcze gotowi pomyslec, ze mi nerwy puscily
Nie manduka a manuka - manduka to marka nosidelek dla niemowlat
Wszystkim sie pokickalo ale co sie dziwic skojarzeniom na forum dla mlodych mam :-)