reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Moja przyjaciółka zaszła w ciąże w klasie maturalnej...gdy ja imprezowałam Ona zmieniała pieluchy...teraz ma prawie 30 lat...trójkę wspaniałych dzieci...kierownicze stanowisko i czas na imprezy...a ja...staram się o potomstwo...czasem myślę, że mogłam tak jak Ona ;P

Kat...dzięki...liczę na to, Ze się wchłonie :)
Nanulika kiedy miałaś OM?

Ostatnia edycja:
reklama
No my mieszkaliśmy sami już przed urodzeniem Wiktora finansowo wiadomo ciezko ale wszystko da sie ogarnąć jak ma sie mobilizacje i chęci :) No wlasnie jas na dzien dzisiejszy nie wyobrazam sobie ciąży po 30-stce ale jak wiadomo wszystko moze sie zmienic jak juz bede miala te 30 lat :) Co prawda chciala bym miec wiecej niz 2 dzieci ale... trzeba mieć wlasne mieszkanie dobrą prace... i zobaczymy co zycie przyniesie. :) Ale ciąża w zadnym wieku nie jest zla :) dzieci to samo szczęście i miłość w czystej postaci.. :)

No my mieszkaliśmy sami już przed urodzeniem Wiktora finansowo wiadomo ciezko ale wszystko da sie ogarnąć jak ma sie mobilizacje i chęci :) No wlasnie jas na dzien dzisiejszy nie wyobrazam sobie ciąży po 30-stce ale jak wiadomo wszystko moze sie zmienic jak juz bede miala te 30 lat :) Co prawda chciala bym miec wiecej niz 2 dzieci ale... trzeba mieć wlasne mieszkanie dobrą prace... i zobaczymy co zycie przyniesie. :) Ale ciąża w zadnym wieku nie jest zla :) dzieci to samo szczęście i miłość w czystej postaci.. :)

Kamila Ty teraz pracujesz? Czy z Małym?

Witam:)

A ja córkę urodziłam jak miałam niespełna 20lat i teraz drugie urodzę mając 35 lat i jestem z tego powodu przeszczęśliwa. Też mając 20 czy 25 lat nie wyobrażałam sobie że jeszcze kiedyś zachce mi się być mamą, ale nie wiem jak u Was u mnie przyszła taka wielka potrzeba coś silniejszego ode mnie, może instynkt macierzyński;)

Też nam się nie przelewa mieszkanie małe na kredyt, po opłaceniu wszystkiego na życie niewiele zostaje,ale najważniejsze że jesteśmy szczęśliwi i że będziemy rodzicami:)

Hej, hej.

To sobie poszlam na badania. Okazało się ze na badania ze skierowaniem z placowki prywatnej w laboratorium trzeba normalnie płacić i wywalili mi z cen 250 zł za moje badania tylko z placowek publicznych skierowania realizowane sa za darmo!! Mimo ze o 7 dzwonilam zeby sie upewnic czy jezeli mam skierowanie na ich laboratorium z takiej i takiej przychodni- zaznaczylam prywatnej to moge zrobić badania bezpłatnie? Tak tak, pani przyjedzie!

Wkurzylam sie od rana jak cholera;///
No nic bede musiala jechać przez całe miasto jutro, zamiast zrobić to tu pod nosem. I czekać na wyniki az do poniedzialku;// trudno..jakos przezyje.

A jutro w nocy wracają teściowie z wczasów i chyba w koncu im oznajmimy nowine. Z moimi rodzicami jeszcze sie wstrzymuje pare tygodni.

Oj tak! Zgadzam sie w pelni! :))) dzieki wam czuje sie bardziej zrozumiana:) moj S. Jest mega kochany ale ciezarna najlepiej jest w stanie zrozumiec ciezarna:) a jak jeszcze jest na podobnym etapie zafasolkowania....:)))

Hej, hej.

To sobie poszlam na badania. Okazało się ze na badania ze skierowaniem z placowki prywatnej w laboratorium trzeba normalnie płacić i wywalili mi z cen 250 zł za moje badania tylko z placowek publicznych skierowania realizowane sa za darmo!! Mimo ze o 7 dzwonilam zeby sie upewnic czy jezeli mam skierowanie na ich laboratorium z takiej i takiej przychodni- zaznaczylam prywatnej to moge zrobić badania bezpłatnie? Tak tak, pani przyjedzie!

Wkurzylam sie od rana jak cholera;///
No nic bede musiala jechać przez całe miasto jutro, zamiast zrobić to tu pod nosem. I czekać na wyniki az do poniedzialku;// trudno..jakos przezyje.

A jutro w nocy wracają teściowie z wczasów i chyba w koncu im oznajmimy nowine. Z moimi rodzicami jeszcze sie wstrzymuje pare tygodni.

:/ Co za ludzie?! Kurdę...wrrr...nie dziwię Ci się, że nerw!

NANULIKA...kiedy miałaś om?

Xdorota u nas w Toruniu jak masz skierowanie od prywatnego lekarza to nigdzie nie zrobisz za darmo,wszędzie trzeba płacić:( Tak chyba jest wszędzie. Ja płaciłam 150 zł co ty masz za badania że aż tyle ci policzyli? i na niektóre wyniki jak na tokso czy hiv czeka się około tygodnia.

reklama
Xdorota u nas w Toruniu jak masz skierowanie od prywatnego lekarza to nigdzie nie zrobisz za darmo,wszędzie trzeba płacić:( Tak chyba jest wszędzie. Ja płaciłam 150 zł co ty masz za badania że aż tyle ci policzyli? i na niektóre wyniki jak na tokso czy hiv czeka się około tygodnia.

Wiesz co no wiedzialam, ze tak jest ale po to dzwonilam zeby sie upewnić i powiedzieli ze bezplatnie ...to też pojechalam a na miejscu mowia co innego;/ Ja mam grupe krwi, morfologie, ogolne moczu, przeciwciala rh, hpv, toxoplazmoza, beta,vrdl??, i cos tam jeszcze ale mam karteczke w samochodzie i nie chce mi sie schodzic:)

Do góry