reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny, mam takie pytanie - może któraś z was będzie potrafiła mi pomóc: jestem okularnicą, tzn noszę szkła kontaktowe, ale mam dosyć dużą wadę wzroku (-8 i -7,5). Czy w czasie ciąży wzrok się jeszcze może pogorszyć? Pewnie w przyszłości nie mam co liczyć na poród naturalny, tylko na cc.

Kiedyś widziałam taki program i faktycznie poród naturalny przy duzych wadach jest niewskazany, ale to chyba zależy od decyzji lekarza?

reklama
Dziewczyny, mam takie pytanie - może któraś z was będzie potrafiła mi pomóc: jestem okularnicą, tzn noszę szkła kontaktowe, ale mam dosyć dużą wadę wzroku (-8 i -7,5). Czy w czasie ciąży wzrok się jeszcze może pogorszyć? Pewnie w przyszłości nie mam co liczyć na poród naturalny, tylko na cc.
wydaje mi się ze powinnas poinformowac o tym lekarza... poza tym... z tego co wiem to w ciąży psuje sie wsrok jeszcze bardziej... a cc to nie jest nic zlego :)

Dziewczyny, łykacie jakieś witaminy? Bo zastanawiam się czy czegoś nie kupić. Tyle, ze większosć jest okrutnie wielka (np. centrum:baffled:) i mi przez gardło nie chcą przejść, a jak złamię na pół i dam radę to cały dzień czuję w brzuchu jak sie rozkłada:sorry2:

Któraś z was też taka delikatna? Moze są jakieś małe tabletki z witaminami dla kobiet w ciaży??

Dziewczyny, łykacie jakieś witaminy? Bo zastanawiam się czy czegoś nie kupić. Tyle, ze większosć jest okrutnie wielka (np. centrum:baffled:) i mi przez gardło nie chcą przejść, a jak złamię na pół i dam radę to cały dzień czuję w brzuchu jak sie rozkłada:sorry2:

Któraś z was też taka delikatna? Moze są jakieś małe tabletki z witaminami dla kobiet w ciaży??
nie kupuj nic bez polecenia lekarza. zazwyczaj witaminy dla kobiet w ciazy i karmiących piersią są od II trymestru ciąży czyli od początku 4 miesiąca... wczesniej bierze się tylko folik.

Gin mi powiedział, ze jak chcę to mogę sobie kupić i dał mi ulotkę femibion, ale jakoś nie zachwalał. Mój gin w ogóle mało wylewny jest. Jak nie pociagniesz za jezyk to się nie dowiesz, a ja raczej małomówna jestem ;-)

alijenka? i co dobry ten femibion??

reklama
Do góry