Hej
Ja już po wizycie. Dzidzia jest, serduszko jest, więc jestem szczęśliwa![]()
Cieszę się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
Ja już po wizycie. Dzidzia jest, serduszko jest, więc jestem szczęśliwa![]()
Nas zStefan wisi na lodówce i co chwilę na niego spoglądamzwiariowałam chyba, w pracy ciagle zerkałam na zdjęcie maleństwa ehheh. Teraz też :-)
piersi bolą jak oszalałe a lekarz wczoraj zechciał je zbadać. nie pytajcie jak bolało
dałam rade.
Przestań! Trzeba myśleć pozytywnie!!!Mdłości minęły...senność...i cała reszta...podsumowując czuję się rewelacyjnie...wcześniejsze doświadczenia wskazują na nieszczęścieWizyta w sobotę...
A możne to tak przejściowo? Mnie np nie bolą już dawno piersi, czasem mam mega delikatne brodawki, czasem nie, tez szalałam, ale było wszystko ok. Głowa do góry!Trzymaj się :* Do trzech razy sztuka...a za czwartym się uda!!!!!!!!!!!!!!!! Musi...dziś nie pocieszam...dziś współczuję...obawiam się...że mam to samo![]()
Sprawdziłam skład, to jest taki syrop na bazie Laktulozy, mój ginekolog mi go przepisał, hmm ufam mu, mam nadzieje, ze wie co robi...Sicilpol o jakim syropku pisałaś? Możesz podać nazwę? - też nie chciałabym dostać wytrzeszczu![]()