Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Będzie dobrze! Wszystkie trzymamy za Was kciuki!!!Czekajcie, czekajcie...jak po dzisiejszej wizycie poszerzy się grono osób, które mają mnie za histeryczkę...to i o tyciu coś napiszę...teraz kciukasy bo się zbieram do gina...wdech, wydech...wdech...miłego dnia![]()

Ja zawsze trafiałam na ginów, którzy mieli w gabinecie usg i nie mogłam pojąć, że badanie może mieć miejsce tylko na samolocie. Teraz wiem, że dość często ma to miejsce.Na dziś miałam planowanego tylko gina...pewnie chciał założyć kartę ciąży...ale mam nadzieję, że jak wysłucha moich obaw to zrobi nieplanowane usg (w luxmedzie to nie takie hop siup - oddzielne skierowanie i inny gabinet)...oby...bo tylko widok mojej dychającej mrówy może mnie uspokoić...

NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN! :-)carla powodzenia !!
A ja dzis w dobrym nastroju od rana, bo to moje 33 urodziny![]()
chciałam pospac trochę dłużej by wieczorem ze znajomymi posiedzieć długo, ( ostatnio wymeldowuje sie o 23ej) ale obudzilam sie juz o 7.45.
No nic mam nadzieje na jakaś drzemke w ciagu dnia![]()
. Jedyne pocieszenie to takie, że jak tyję to w brzuchu. Mam nadzieję, że w ciąży też tak będzie i w rezultacie do 90tki nie dobiję ;-)
Macie tez tak??Jeśli chodzi o wagę to ja też troszkę się boję co będzie. Startuję z 59kg przy wzroście 160cm. Jedyne pocieszenie to takie, że jak tyję to w brzuchu. Mam nadzieję, że w ciąży też tak będzie i w rezultacie do 90tki nie dobiję ;-)
Już chyba o to kiedyś pytałam, ale nie dostałam odp. Czy Was też tak boli podbrzusze? Nie jest to ból jak na @, tylko bardziej owulacyjny. Jakbym zakwasy miała... Jestem tam cała obolała. Czy to jest związane z rozciąganiem się macicy?
Ja nieCarla trzymam kciuki :-)
Dreddka wszystkiego naj naj.:-)
Już pytałam was ale jeszcze raz pytam. Bolą was kregoslupy? Mnie boli ale mam wrażenie ze tak bardzo nisko nad kością ogonowa i rozchodzi sie na biodra. DziwneMacie tez tak??
Mnie boli coś innego ;-)Carla trzymam kciuki :-)
Dreddka wszystkiego naj naj.:-)
Już pytałam was ale jeszcze raz pytam. Bolą was kregoslupy? Mnie boli ale mam wrażenie ze tak bardzo nisko nad kością ogonowa i rozchodzi sie na biodra. DziwneMacie tez tak??