Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeśli chodzi o wagę to ja też troszkę się boję co będzie. Startuję z 59kg przy wzroście 160cm. Jedyne pocieszenie to takie, że jak tyję to w brzuchu. Mam nadzieję, że w ciąży też tak będzie i w rezultacie do 90tki nie dobiję ;-)
Już chyba o to kiedyś pytałam, ale nie dostałam odp. Czy Was też tak boli podbrzusze? Nie jest to ból jak na @, tylko bardziej owulacyjny. Jakbym zakwasy miała... Jestem tam cała obolała. Czy to jest związane z rozciąganiem się macicy?
Chociaż jedna ;-)Maćku mam to samo...jajniki pikują jak na owu...albo mam tam normalnie jakiś zakwas...balonik czy coś takiego...
maćku - to normalne takie pobolewania, kłucia,
batterfly - mnie też czasami tak brzuch wkoło pępka pobolewa, to macica się rozciąga, teraz tylko troszke pobolewa, ale przy pierwszej ciąży to mnie przy tym muliło i najczęściej działo mi sie to w nocy, mało to było przyjemne - to macica się tak rozciąga,
Dreddka - wszystkiego naj! naj!!!!!!

chyba tylko rocznikowo sie mijamy, bo ja 1979 
, do tego jestem po usunięciu tarczycy, ale to i tak marne wymówki, obżartuch jestem i juz