reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

To może susz taki jak na święta się robi podobno pomaga .....ja oprócz syropu mam pomoc w mleku gorącym i idzie ale wiem że każdy ma inaczej. Powiem ci ciekawostkę z mojego przypadku że lekarz uwaza że u Mnie problem leży w mięśniaku który sobie rośnie i uciska przy tym jelita i niby te gorące mleko mi pomaga...w innym przypadku grożą mi żylaki w tym miejscu ...hmmm:-:)-)
susz tez probowałam....u mnie w sumie nie wiem jaka jest przyczyna tego....jem zdrowo zreszta caly czas byłam na diecie....niewiem czemu moze jakos przemecze na tych czopkach.....

reklama
Witajcie wieczorkiem ;-)

Nie zaglądałam kilka dni, bo miałam intensywny weekend z synkami (P. był w pracy).
A dzisiaj wróciłam do pracy. Generalnie nie było tak źle - z szefową sobie pogadałam i powiedziałam jej co myślę :tak:.Wszyscy przyjęli mnie ciepło i nie kazali przejmować się wariatką :shocked2: - w biurze aż huczy na temat jej zachowania!

kasia.natka - gratuluję córeczki :-)

gosiaczku - a Tobie gratuluję synka :cool2:

waris - najważniejsze, że z bobo wszystko ok :happy2:

mlodak - ale maluszek wybrał miejsce aby dać o sobie znak ;-). Teraz rozbryka się na całego!

buziak - no to wesołe będziecie mieli ferie :-). Moi chłopcy muszą chodzić do przedszkola ale w miarę możliwości P. będzie ich odbierał po obiedzie.
Racuchy (placki ziemniaczane) z miałam wvzoraj na obiad.

zaza - ale świetne zdjęcie!

carla - dużo zdrówka :tak:

sicil - dzięki Tobie skorzystałam z przepisów na czerwoną kapustę ;-). Skopiowałam przepisy i wkrótce wypróbuję (nigdy jeszcze nie robiłam). W jakiej wersji przygotowałaś? Smakowała?

Sicilpol - chciałaś zdjęć zimy to proszę. Dodam tylko, że to zdjęcie z 3 maja 2011 roku. Zresztą można się domyślić, że raczej ciepło było wcześniej po krzesłach ogrodowych :)

DSC_0291.jpg

Teraz też jest u mnie biało i cudownie. Cały dzień korciło mnie aby wyjść na spacer, ale jakoś nie za dobrze się czułam, kłuł mnie znowu brzuch. Ale jutro to już napewno wyłonię się z chałupy, wezmę Filę na długi spacer i porobię trochę zdjęć zimy.
A teraz życzę wszystkim dobrej nocki i spadam do łóżka.:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny gratuluję poznania plci dzieciaczków:-D ja już się doczekać nie mogę ale wiem że będzie sportowcem bo kopie jak szalone:-D Dziś chyba nózkę pod reka wyczulam:-D bynajmniec cos grubosci kciuka mojego M:-D poza tym wzielam się za ogarniecie najwiekszego baniaka:-D mala się ze mnie smiala bo wode nosiłam butelka 2l a akwarium ma 120l:-D jutro skoncze bo to syzyfowa praca jest;-)

Po pierwsze gratuluje wszystkich udanych wizyt :))

Kamcia- tak ma skretne kola to jest nowsza wersja xlandera ze zmiana kierunki jazdy spacerowki :) chyba do najdrozszych nie nalezy ok 2.000 ... chcielismy wozek teutonia ale ten to wydatek przeszlo 4.500 wiec odpuscilismy...ale jezdzilam na sucho po mieszkaniu x-landerem i nie moge sie doczekac spacerkow:)

co do ruchow tez sie martwie bo ja to nawet jeszcze bąbelkow nie mialam ani motylkow ani nic w tym stylu :(((

Kobitki czy Was też już nie bolą cycuchy??

Aaa z zaparciami problemow nie mam- wystarczy cieple mleko/kakao z rana i ide z kupka jak z burza :DD Polecam!!

Wrocilismy:tak:
Jednak na takich imprezkach to zdecydowanie wole swobode, a w ciązy to ani drina ani posiedziec bo jak nie siku to spac:baffled: Umordowałam sie troche i ciesze sie ze juz w łóżeczku;-)

Wszystko z maluszkiem ok - kolo 350 g i 25 cm. Zdrowiutki chlopczyk :-)

gratuluje!!! Ja pierdziu kobito, ale szał :tak: A Ty jak sie masz po tym newsie???

tyle już tych siusiaczków się ujawniło, że obawiam się, że do mojego połówkowego bileciki na pisiorki się wyczerpią;-)

nie skoncza sie bo to siusikowa epidemia ja Wam to mówie!!!

waris - no cóz, dzidzia pokazuje różki i przyzwyczajajcie sie ze nie zawsze jest jak chca rodzice;-)

kasia.n - gratuluje!!!

miski2 - a ferie owszem wesołe beda, ale czuje ze babcie chłopcom nie daruja i troche ich porwa do siebie.. i powiem Wam szczerze, ze ostatnio jak chłopcy spali u babci to tak rozmawialismy z P ze wolimy jak dzieci sa w domku z nami...
:happy2:

Moj orzeszek niedawno kopał tylko mnie, pisałam Wam ze ojca sie wstydzi... Otórz chyba juz i mnie sie wstydzi:baffled: Jakies słabe te ruchy i zastanawiam sie czy to moze byc przez łozysko czy mały jakis spokojny i delikatny jest... :confused:

PAAAA

reklama
witam, ja juz na nogach chociaz corcia jeszcze smacznie spi....wzielam sie za ciuchowe pozadki a nie lubie jak cos mi wisi na glowie stad moja wczesna pobudka.
Milego dnia :)

Do góry