Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Serce bije jak dzwon,fasolka od srody urosla i ma 7.8mm - wszystko OK. A krwawienie nie wiadomo skad bo sladu po nim nie widac.... ale sie strachu najadlam,wrrr..... dzieki dziewczyyny za &&&&&
to zalezy tez od osoby bo wlasnie zauwazylam, ze nie wszystkie sa na biezaco na ogolnym a wchodza tylko na poszczegolne watki, te co je interesują i ich prawopolaa ja rozumiem rozbicie na pewne tematy, np wózek - popieram!!
ale np pojsciedo lekarza, czy to ze gdzies jest promocja wole apisac na ogolnym i mysle ze wiecej z nas to czyta niz w poszczegolnych tematach ;///
zeby ogarnac wszystkie watki - od forum trzeba by było odchodzic tylo na siku
;-)
i ja uwazam ze niekiedy latwiej jest miec wiecej wlasnie watkow, zeby kazdy mogl sobie przeczytac to co chce i co go interesuje, niekiedy tez sama wchodzę na inne miesiace bo jestem czegos ciekawa i wchodze w poszczegolny temat ale to tylko moje zdanie
;-) jak dla mnie moze byc jeden watek a moze byc i 50 bo i tak fajnie jest popisać i tyle.

Wiecie co, jutro mam wizytę u poloznej i sie jakos dziwnie boję
do tej pory jakos tak nie mialam a teraz rozne mysli przychodza mi do glowy.
Od dwoch nocy mam tez okropne sny:-( nawet nie bede o nich pisała
nanulika - to napędziłas nam strachu to fakt!!! Ale najwazniejsze ze wszystko se dobrze skonczyło!!!! Piekne 7,8mm szczescia)
Oszczedzaj sie!!!!! A masz zalecone lezenie czy nie???
polaa - ja to rozumiem, ale np ja jakbym chciała byc wszedzie na biezaco to nie ma szans a uwazam, ze niektore pewnie ze owinny byc oddzielne!!! Ale sa takie ktore smiało mozna było by pominac i pisac o tym na ogolnym, dzieki temu bysmy wiecej o sobie wiedziały (ja na lekarski nie wchodze bo i tak mi czasu brakuje) i co sie z ym wiaze lepiej zżyły... Ale to juz pisałysmy o tym)