Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

:-(
chłopczyk rośnie jak na drożdżach 
. W nocy śnią mi się koszmary a w dzień chodzę tak słaba że wczoraj karmiąc babcię mało nie wpadłam do jej łóżka bo mi się czarno przed oczami zrobiło a dzidzia nasza kochana upodobała sobie jakiś mój nerw i jak chce mamie dokuczyć to an niego naciska, ból okropny od pośladka do palucha ale wystarczy że się odwróci i ból na szczęście zaraz znika, zastanawiam się czy ta nasza smerfetka nie wymusza na mnie w ten sposób zabawy, wiadomo jak chcę żeby się odwróciła to zaczyna się pukanie, głaskanie i jej odpowiadanie, chyba rośnie nam mały chytrusek ;-)a gdzie ja mogę obejrzeć "porodówkę" ? Ciągle o tym piszecie a ja nigdy nie oglądałam i ciekawa jestem czy to rzeczywiście takie fajne![]()
a brałas trzy razy dziennie i 2 rano tak????Co do wizyty: przeplywy ok, tetno 148
parametry ok...- nozki o tydzien za male ale moze po prostu po rodzicach bedzie niski dr mowila;p
wody- ok ilosc, szyjka dluga ponad 4cm i zamknieta, twarda,
maluch prawie 1600 wazy wiec kawał klocka)
A Pani dr stwiedzila po szyjce ze juz nie brac luteiny dokonczyc napoczete opakowanie... i teraz moje pytanie... odstawic z dnia na dzien czy zmniejszac dawki ??
Łzy normalnie same lecą mi z oczu koszmarna noc za Mną i to na dodatek lewa strona na której powinno się spać i dodatkowo na plecach a na prawej niemożna. Pół siedząca pozycja pozostaje ale tylko na 2 h.
Na dodatek jeszcze mam katar i w nocy wszystkich budze jak sobie kichnę pożądnie........:-(
Boje się o maluszka co on sobie myśli że Ja tak sie wierce no i brzuch sie napina.......![]()
Ja chyba za chwilę też zacznę wam narzekać i mnie Buziak będzie musiała do pionu ustawić.
W nocy śnią mi się koszmary a w dzień chodzę tak słaba że wczoraj karmiąc babcię mało nie wpadłam do jej łóżka bo mi się czarno przed oczami zrobiło

Wziełam nospe i usnełam - nospa niby na skurcze a pomogła