Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sunshine - jak poklepywac? Bo chyba musze spojrzec prawdzie w oczy ze i my przedobrzylismy ze smokiem i to chyba stad te pobudki nocne. Tyle ze u nas zaczynaja sie ok 12 dopiero. Zasypia miedzy 20:30 a 21 ze smokiem, o 21:30 smok juz lezy obok i dopiero po 24 zaczyna czuc jego brak. No i tak go zatykamy. Pomogl na niejedzenie w nocy ale na sen niekoniecznie. W tym takze moj sen bo K to i tak guzik slyszy w nocy.
Sunshine ja tez bym chciala wiedziec o jakie poklepywanie chodzi?
pierwszej nocy myslalam ze reka mi odpadnie bo tyle ile smoka wkladalam tyle musilam ja poklepywac ale jest lepiej
glowa do gory a usmiech dziecka wynagrasza wszystko :-) 
ja mam lozeczko przy samym lozku wiec spac nie dam rady. A robie tez na czuja szukam smoka i szukam buzki i wtykam 

w ciagu dnia tez nie potrzebowala ale w nocy tak, mam nadzieje, ze to juz za mna
mały zawsze zasypia ok. 22.00, więc ok. 20.30 postanowiliśmy pojechać z nim do sklepu. Usnął po drodze i obudził się dopiero po 21.00 jak wychodziliśmy z marketu. Usypialiśmy go w domu przez następne 2h godziny (zaliczył drzemkę, więc miał póżniej 2h aktywności...). No ale pózniej pobudka o 3.00, usnał o 3.45 i spał do 9.00...ufff...