gkvip2505
Fanka BB :)
Kobitki pomocy.................
Mia o 12tej ma jesc obiadek ale nie mam juz dla mniej zupki/obiadku dla dziecka od 4miesiaca tzn ( marchewki z ziemniakiem, warzyw z ryzem)
Mam za to zupke jarzynowa ale z kurczakiem i obiadek warzywa z indykiem oba od 5miesiaca i nie wiem czy moge jej podac???????????? U nas tu w sklepie nic dla dzieci nie ma wiec musze szybko cos wymyslaec!!!!!
Mia o 12tej ma jesc obiadek ale nie mam juz dla mniej zupki/obiadku dla dziecka od 4miesiaca tzn ( marchewki z ziemniakiem, warzyw z ryzem)
Mam za to zupke jarzynowa ale z kurczakiem i obiadek warzywa z indykiem oba od 5miesiaca i nie wiem czy moge jej podac???????????? U nas tu w sklepie nic dla dzieci nie ma wiec musze szybko cos wymyslaec!!!!!
A jak widzisz, nie musiałam wprowadzać nawet na stałe. Ty też możesz np. wprowadzić i odstawić, może akurat mała się przestawi.
Uspokaja się nim prawie za każdym razem jak zasypia i teraz nie wiem, co zrobić? Smoka nie bierze, więc trochę go rozumiem, bo nie ma żadnego innego uspokajacza.

Wiem, że "karmienie piersią", ale dlaczego nazywamy je "UU"? MM to się domyślam (mleko modyfikowane?), ale UU? Skąd to?