Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No mam nadzieję, ze nie dalam za duzo. Tak cos ok 0.5 ml i wody prawie do pelnego kieliszeczkaKilka kropelek tak delikatnie bo rivanol moze odparzyc
O raju teraz sie zastanawiam czy nie za duzo dalam. Ogolnie zakrylo tylko dno kieliszka plastikowego do wodeczkiKilka kropelek tak delikatnie bo rivanol moze odparzyc
Dlatego tak ważne jest by po roku zacząć delikatnie co dzień w kąpieli odsuwac napletek az będzie kiedyś schodził w całości. I robić to w każdej kąpieli żeby się "wymylo" pod nim. Nie wiem dlaczego o tym rodzice zapominają a potem często tworzą się stulejki albo zakarzenia. A i bardzo dobrze działa octanisept na takie rzeczy.Dzisiaj przy zmianie pieluchy zauwazylam taką grudke koloru mlecznego. Czy to jest mastka? Czy jemu żadne zakazenie sie nie wda?
Dlatego tak ważne jest by po roku zacząć delikatnie co dzień w kąpieli odsuwac napletek az będzie kiedyś schodził w całości. I robić to w każdej kąpieli żeby się "wymylo" pod nim. Nie wiem dlaczego o tym rodzice zapominają a potem często tworzą się stulejki albo zakarzenia. A i bardzo dobrze działa octanisept na takie rzeczy.
![]()
![]()
Wiktoria 06.06.2017 Hubert 18.02.2015