luczka
Fanka BB :)
no to poczekajcie nic na sile na wszystko przyjdzie czas jezeli Fiammi potrzebuje teraz smoczka to niech go ma:-) tym bardziej pewnie sluzy jej tez za gryzakteraz to ciezka sprawa bo mala jest przemarudna przez te zeby no i domaga sie smoka:-(dziaselka wciaz opuchniete juz gora jak w Zakopanym a zeba nie ma i sie meczy dzieckobedziemy musieli poczekac!!!
bedziemy musieli poczekac!!!
ja juz nie wiem czy mam zaczac sie martwic tymi zebami

.no i anikazaginela
.dziewczyny gdzie sie podziewacie??
ale z wypicem mleka tez dali ja juz bylam taka wszciekla ze mu powiedzialam,ze jakbym wiedziala to bym dwie butalki zrobila...ja rozumiem ze to jego praca,ale wyciagniete rozespane dziecko to tez nie przelelewka...tym bardziej,ze naprawe jak jestem na ciampino to luzik..ani przy bramkach nie zagladaja juz w dokument,jeszcz ja nadgorliwa jak lecialam pierwszy raz pytam czy mozna miec i wode i mleko klade na tasne a babka do mnie,niech pani nie kladzie tam,ja to wezme..a w katowicach nie doc ze pol mleka musialam wyciagnac dziecku to na tasme...ja rozumiem wzgledy bezpieczenstwa ale bez przesady...my latamy juz bez wozka to mam spokoj na szczescie...choc tez mialam lekki wozek ale wiadomo jak trzeba to sie szybko nie rozlozy..