• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Dzieki dziewczynki za info:-)
ja mam wlasnie taka lekka spacerowke to powinno byc szybko i sprawnie no i chyba lecimy wizzairem bo ja do Poznania lece
anjaco do tego mleka to faktycznie przesada:cool:
no i co do Polski to tez sie kilka razy w kraju na lotnisku spotkalam z nieprzyjemnymi sytuacjami hmm
:confused:

reklama
Ja tez latam przewaznie Wizzirem za wozek sie nie placi do 2 lat i tak tu z Rzymu Fiumicino do Polski nigdy nie mialam problemow dziecko przejezdza w wozku wszyscy pomagaja itd tak w Gdansku koszmar anija ja tez musialam wziac dziecko na rece zlozyc wozek sama moze raz mi pomogli go wrzucic go na tasme ale rozlozyc musialam juz go sama z dzieckiem na rekach i jeszcze Lorenzo mial aparat ortopedyczny w ktorym trzymanie go w tym bylo strasznie nie wygodnie, do aparatu tez sie przyczepiali oczywiscie nigdy bym mu tego tam nie zdjela na szczescie odpuscili:wściekła/y: ja mleka nie probowalam ale moja siostra tak i to z dwoch butelek:szok::-D
kosmitka wlasnie dlatego malo co uzywalam moj wozek na pompowanych kolach na rzecz parasolki ale powiem Ci ze w Warszawie inwalidzi tez nie maja prosto bo te podziemia przy palacu kultury tez nie sa wyposazone w windy i musielismy wozek znosic zeby sie dostac na przystanek przy Dworcu Centralnym

kosmitka na tutejsze chodniki;-) to tylko pompowane kola wlasnie dlatego moj pierwszy wozek byl z duzymi pompowanymi kolami ale do komunikacji miejskiej to tylko parasolka.

dzien dobry,

buuuuuuuu jakie pustki ..tak wiec popisze troche w eter a pozniej moze ktos mnie poczyta

Dwa dni temu zaczelam przeprowadzac u Mateigo kuracje homeopatyczna prtzeciwko komarom... Jak to sie mowi lepiej pozno niz wcale ..a.le jak narazie z marnym skutkiem ., bo wczoraj w zlobku jakas bestia go ugryzal w ramie i dzisiaj cale spuchniete..takw iwec gentalyn beta poszeld w ruch.
Jakby ktoras interesowalo to ten specyfik nazywa sie Ledum Palustrum CH5 ...kupuje sie w jakis parafarmacia. Polecila mi to znajoma ..mowi ze u jej corki podzialalao w tamtym roku ..weic stwierdzilam, ze sprobuje tez zastosowac u Mateigo..bidule tak gryza komary i pozniej puchnie strasznie.

Aaaaa. na dokladke ..ida kolejne 5tki ..wczoraj wieczorem tsrasznie marudzil..i wodze ze lewa gorna piatka juz sie przebija a prawa cale dzislo spuchniete....na szcescie to juz ostatanie zeby

Milego dnia wszystkim!!!

Ostatnia edycja:
no bo to zebole bola jak ich jeszcze nie widac...a te trzonowce to juz paodobno najbardziej. Mati byl dosc szybki w zebach..pierwszych ..bo w wieku 4 miesiacy wyszly mu juz 2 jedynki dolne....ale pozniej przystopowal...i teraz ma 18 i powoli powoli finishuje

KALENDARZ ZĄBKOWANIA DZIECKA!! - Smyki.pl hmm w sumie patrzac na kalendarz to jest mega punktylany ...jak w schemacie hehe

W sumei bardzo duzo dzieci..ma pierwsze zeby dopiero na urodzinki pierwsze albo niewiel po nich...takze agatka don't worry....

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki:-)
my jak zwykle z samego rana na spacer bo borsuk spal do pozna
stregau nas to samo cos ugryzlo Fiammi w stopke taka ma opuchnieta jak banie tez gentalyn uzywam ,mi sie wydaje,ze to nie zwykly komar ale tafano juz od 3 dni napuchniete:-(
agatkato i u nas 0 zebow juz gorka jak nie wiem i opuchniete dziaselka a zeba jak nie bylo tak i nie ma:nerd:

stregau nas to samo cos ugryzlo Fiammi w stopke taka ma opuchnieta jak banie tez

o lkurcze nie wiedzialam,ze te konskie muszynska gryza ludzi tez.....ale zerknelam wlasnie do wiwki i jak byk pisze In caso di punture si ricorre all'uso di prodotti specifici per il trattamento delle punture da insetti quali antistaminici e, in caso di infiammazioni più gravi e prolungate, all'uso di prodotti corticosteroidi combinati con antibiotici.

o lkurcze nie wiedzialam,ze te konskie muszynska gryza ludzi tez.....ale zerknelam wlasnie do wiwki i jak byk pisze In caso di punture si ricorre all'uso di prodotti specifici per il trattamento delle punture da insetti quali antistaminici e, in caso di infiammazioni più gravi e prolungate, all'uso di prodotti corticosteroidi combinati con antibiotici.
faktycznie pediatra kazala poczekac jak nie przejdzie da jakis antybiotyk:-(okropienstwo mnie kiedys jak ugryzla to miesiac mialam spuchnieta noge:baffled:

reklama
strega moj Lorenzo ma 16 zebow a ten kalendarz jak dla mnie jak z ksiezyca:-D pierwsze mu wyszly dwie gorne jedynki w 6 mz potem dolne jedynki nastepnie gorne dwojki potem dluuugggo nic az zaczely wychodzic wszystkie naraz teraz brakuja mu kly a wdlug kalendarza powinien miec i gorne piatki , pediatra mowi ze wszystko w normie
cucciola nie martw sie wyjda zeby widzialas kogos bez zebow?:-D tzn jakies dziecko? juz ci kiedys pisalam ze jeden z synkow mojej siostry tez pozno zabkowal po roczku a potem bez objawowo wyszly jeden za drugim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry