cholerka wyslalo nie calosc. Sorki ze na dwa podzielone.
WIec nie czytam niekiedy watkow o karminiu piersia czy o dokumentach przy kupnie mieszkan, domow, itp, bo ja wiem ze mi sie to nie przyda raczej. Nie bijcie, ja taka jestem. O paszportach tez jakos przelecialam. POtem zauwazylam jakas wymiane zdan miedzy dziewczynami i znikniecie ANiki. Przemknelo mi ze to moze po tej wymianie, bywalam na innych forach i tez czasem tak sie zdarzalo ze po jakis ostrzejszych slowach ktoras znikala i przestawala byc aktywna na forum.
Co do kasowania watkow itp... nie wiem, ja nie mam nic przeciwko zycie, ona mi nic nie zrobila, przeciw Anice tez nic nie mam, tez zadnej krzywdy nie doznalam. Nie wiem czemu nie moge byc neutralna i nie brac udzialu w tych waszych slownych potyczkach. Nawet w sejmie wstrzymuja sie od glosu i to jest ich zdanie. CHoc szczerze mowiac pewnie jakbyscie mnie stad wyrzucily na zbita klawiature to tez chyba pokasowalabym fotki, no bo na co wam moje fotki tak szczerze kiedy mnie juz nie ma? Oj, pewnie sie narazilam, cos przekrecilam. ALe jedno jest pewne i niech to bedzie moja puenta. To jest internet, pisząć niekiedy ciezko jest przedstawic swoje mysli w odpowiedni sposob, tak, aby wszyscy zrozumieli. Trzeba do tego podchodzic czasem z dystansem, a jesli jest cos niejasne, to wyjasniac, niekoniecznie na forum publicznym, przeciez jest tez priv. ot tyle ode mnie. ANika tez mam plecy opalone wiec nie bij;-)