strega
Fanka BB :)
widzialyscie...jak pozalewalao Genove?Nubifragio a Genova
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dzień dobry śpiochy, miłego początku weekenduW Białymstoku wyszło właśnie słonko i chęć do życia powraca, ech, już się nie mogę doczekać włoskiego słoneczka.
Luczka jestem z 26 października, a ty, może też skorpionik??
urodziny obchodze juz nie dlugo 6 stycznia-koziorozec
Abusivismo kwitnie wszedzie!!!! i wiadmomo kto cierpi najbardziej, normalni, zwykli mieszkancy tego swiata. Ostatnio chyba za duzo zlych wiadomosci sie slyszy, stad moje krytyczne podejscie...ale nie bede polemizowac, w koncu dzisiaj piatek i weekend przed nami:-). Ptynia, powiedzmy, ze mniej wiecej to dziala jak w PL, musisz miec lekarza rodzinnego, ktory przepisuje ci recepty, badania specjalistyczne itp, rezerwujesz badania, w publicznych placowkach trzeba zazwyczaj czekac...np u nas byla teraz afera, w szpitalu, w ktorym ja rodzilam, bo kobiety, ktore sa w ciazy musza czekac na usg ok 8 miesiecy!!!!!!
wiadomo wczesniej urodza!!!! Musisz wiec szukac prywatnych placowek, po prostu ZWYKLA procedura;-).
.
u nas jak narazie pieknie,cieplo,chociaz napewno i nas deszcz nie ominie,a mi jak pada doslownie nie chce sie wychodzic z domu
zreszta nawet glowy do zakupow nie mam jak jest taka pogoda
chociaz niepowiem jak mus to mus i w taki dzien musze wyjsc do sklepu,wiadomu tu jak sie rozpada to bym musiala miesiacami nie wychodzic z domu,a tak sie nie da

;-)tylko boje sie takiej zmiany

tez jako koziorozec jestes zawzieta?
jak sie czujesz? mdlosci przeszly?