Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
,padlam jak kawkwa.a po poludniu bylismy na weselu i fajnie sie bawilismy.a jutro od nowa polsko ludowa..............na 8.30 w pracy.
, ale przynajmniej sa dobrze wydane, szczerze mowiac Patryk od dobrych kilku miesiecy zaczal tak na calego budowac, wczesniej to je wyjmowal, pobawil sie chwilke i zostawil a teraz to non stop siedzi w klockach. Oczywiscie wyciaga wszystko na srodek dywanu i wzbogaca salon
. W jego pokuju, jak twierdzi nie wychodzi mu tak dobrze
.Tak na marginesie to ja tez bardzo lubie te zabawy!!
ale u Ciebie na 2 chlopcow, chyba wiekszosc dzieci lubi bawic sie Lego jak zapytalam moich siostrzencow co chca dostac od Mikolaja to powiedzieli ze klocki a tez ich maja sporo
mam nadzieje ze dla Lorenca tez sie spodoba,
teraz wezmiemy mu chyba farme.
dziecko chore, zimno jak ch... nie chce sie nosa zdomu wychylac.
? ezeli ktoras z was bedzie miala zamiar wybrac sie do liguri to polecam te miasteczka,.
no u Was tez tam nieciekawie...mam nadzieje, ze przestanie padac szybko ..wczesniej niz przed sroda....jak wskazuja prognozywitam nocna pora..ogladam telewizje..bo u nas tez powodz...
dzis przyszedl mi popoludniu msm ze jutro u nas szkoly zamkniete...
cale szczescie,ale szczerze wam powiem, ze rozmawialam z moim mezem godzine przed msm-em, ze jak tak dalej bedzie lalo to do szkoly Ale nie wysle..
my mieszkamy okolo 800 -1000mt od rzeki,ale nie duza,nawet jak wyleje to nie powinna do nas dotrzec,procz tego mieszkamy na 2 pierze..
w torino pozamykali juz mosty na po,ewakuowali kilka blokow,speriamo ze na tym sie skonczy..
nigdzie dzis nie bylismy,w domku caly dzien,strach gdziekolwiek bylo isc..
do jutra dziewczynki...ciaoo

i Ivi
ja poprostu nie w temacie...U nas owszem wszystko by chciala,ale do momentu przyjscia do mieszkania,a potem sobie to lezy pieknie na dywanie...czyli lalki,zamki,ksiezniczki...itp....A teraz myslimy co przyniesie Mikolaj
acha i moze na Swieta pojedziemy do Polski
chociaz nic pewnego
, a szczegolnie jeszcze jak tak pada i pada!!
.