reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Olu_ bardzo ładny ten MUTSY URBANRIDER - kolor również - taki neutralny :tak:
mogę Ci tylko tyle doradzić, ze jak masz swój typ - który porównywałaś już z innymi możliwymi wózkami /i "ON" wygrywa/- to nie masz nad czym się zastanawiać :no:
Każdy inny jak kupisz, będziesz nie zadowolona :eek:.
Podoba mi się również ten JOEY SILVER - ale on chyba ma inną gondolę :cool:
Życzę zdecydowania :tak: i pozdrawiam :happy:

reklama
My w koncu po obejrzeniu chyba 90% wózków na rynku polskim wybraliśmy mutsy urbanrider kolor active coffee - czyli ten beżo-brązik. Widzieliśmy go na żywo i jest jaśniejszy niż na fotce, ale jest bardzo ładny - i do tego uniewarsalny - jakby za jakiś czas pojawił się drugi potomek (męski :) ) to tez by pasował

MUTSY - URBANRIDER g
[URL]http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?products_id=4028

obawiam się tylko jednego, że dopóki go nie zamówimy to możemy jeszcze 10x zmienić decyzję, a ja bym już chciała mieć z tym tematem spokój...

jak myślicie dobry wybór???

Miałam ten wózek przy córce. Cóż mogę powiedzieć. Generalnie fajny, ale...po 6 miesiącach go sprzedałam.
Dość specyficznie się go prowadzi - oś skrętna jest z tyłu a nie z przodu, więc wycofywanie tego wózka w sklepie to spore wyzwanie. Ciężki, ja musiałam radzić sobie wnosić i znosić go z 2 piętra, efekt taki, że przez to, że zjeżdżałam tylnimi kołami po schodach oś skrętna się popsuła i nie miałam już do tego wózka siły, bo mnie wkurzało to. No i spacerówka wąska - jak ubrałam córcię w grubą kurtkę to siedziała taka ściśnięta troszkę. A i koszyk na zakupy nam popękał cały. To wszystko sprawiło, że po 6 miesiącach oddałam go do serwisu do naprawy i sprzedałam.

Ale, poza moimi przebojami wózek fajniutki. Super design, przyjemnie się nim jeździło dopóki się nie popsuł. Stabilny, ładne kolorki. WIem, że wiele osób jest zadowolonych :tak: Mi przy kupnie nie przyszło do głowy, że spacerówka może być za wąska, dopiero przy dziecku to wyszło, dlatego teraz szukałam bardzo szerokiej spacerówki. A plusem jest , że siedzisko spacerówki można w dwie strony ustawiać :-)

Olu myślę, że jak już wybrałaś model to połowa sukcesu :-) ja już właśnie stanęłam na Fynie i się nie ruszam :-D teraz została tylko kwestia koloru, najgorsze jak dla mnie, bo nie umiem sie zdecydować hihhi. Mutsy mają bardzo stonowane kolorki i jak bym miala wybierać to też chyba zdecydowałabym sie na beże, moja sąsiadka ma go w takiej zgniłej zieleni i jakoś zbytnio mi nie podchodzi :)

Ostatnia edycja:
No fakt, moze nie dobry, ale nie najgorszy. ;) A zamawialas sam fotelik? Moze daloby sie go zwrocic?

Sklep zgodzil sie na wymiane fotelike Prima traveller na Maxi Cosi Pebble- 5 punktow za bezpieczentswo(bede mogla spac spokojnie)
W sobote odebralam spacerowke , kolor jest sliczny zielonkawy

No to w koncu ja wstawie zdjecia naszej karocy:-)

to spacerowka - na lezaco

Zobacz załącznik 257130Zobacz załącznik 257132

to gondola, spiwor zimowy i torba:

Zobacz załącznik 257134

a to z fotelikiem Römer i baza do auta:

Zobacz załącznik 257137

Moja kolezanka ma ten wozeczek i jest bardzo zadowolona

My w koncu po obejrzeniu chyba 90% wózków na rynku polskim wybraliśmy mutsy urbanrider kolor active coffee - czyli ten beżo-brązik. Widzieliśmy go na żywo i jest jaśniejszy niż na fotce, ale jest bardzo ładny - i do tego uniewarsalny - jakby za jakiś czas pojawił się drugi potomek (męski :) ) to tez by pasował

MUTSY - URBANRIDER g
[URL]http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?products_id=4028

obawiam się tylko jednego, że dopóki go nie zamówimy to możemy jeszcze 10x zmienić decyzję, a ja bym już chciała mieć z tym tematem spokój...

jak myślicie dobry wybór???

Bardzo dobry ;-)

OLU Świetny wybór!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widziałam go u mnie na osiedlu - jedna babeczka ma tu taki i wygląda bosko!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie spotykam ją codziennie:p
I w ogóle baaardzo polecano ten wózek. Więc gdybym taki budżet miała to bym go kupiła:):):):)
nie ma co się zastanawiać i rozmyślać..bo tylko ciężej podjąć decyzję...więc OLU - ODWAGI:):):):):)

Sama się dziwię moim brakiem zdecydowanie w tej kwestii, nigdy taka nie byłam... może to ta ciąża tak na mnie wpłynęła;) oby, bo zazwyczaj podejmuję szybkie i w miarę trafne decyzje hihi

Nasza fura 4 Rider(kolorek wyszedl nijako na zdjeciu:sorry:)
Na razie tylko spacerowka bo gondolke razem z foteliiem mam odebrac za 10 dni;-)

PS.Poniosla mnie ilosc zdjec :zawstydzona/y:

Załączniki

• DSC_0559.jpg
    DSC_0559.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC_0549.jpg
    DSC_0549.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC_0552.jpg
    DSC_0552.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC_0554.jpg
    DSC_0554.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC_0558.jpg
    DSC_0558.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC_0562.jpg
    DSC_0562.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 69
Martitko widzę, że mamy podobny gust:) nam też po głowie chodzi mutsy, tylko , że mój mąż woli podwozie urbanrider, a ja się właśnie zastanawiałam nad 4 rider - bo chyba będzie mi się nim lepiej jeździć - bo ma skrętne przednie koła, a urbanrider całą tylną oś - reszta taka sama:)

reklama
Ehtele-mam pytanie odnośnie wózka-Bexy:tak: Czy spacerówka prezentuje się równie dobrze na żywo, jak w necie? Bo np spacerówka w Jedo Fyn nie podoba mi się zupełnie ze względu na swój wygląd... A jak to jest w Bexie? Podobna do Jedo czy zupełnie inna? Kupowałaś wózeczek przez internet czy w sklepie? Bo ja w sklepie takiej możliwości za bardzo nie mam-we Wrocławiu tego modelu nie sprzedają... Jest różnica w cenie? Różne opinie czytałam na ten temat w sieci, dlatego pytam... A zawieszenie-miękkie jak w Jedo?:confused:

Do góry