reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

kassia181 suuper wózeczek, ja też bym ten kolorek wybrała :-)
Mam takie spostrzezenie dla pan ktore zakupiły badz chcą kupić czarny wózio, zaczepiłam dzisiaj panią z właśnie czarnym Maxi Cosi i zapytałam sie jej czy pojazd sie nagrzewa a ona że wogole pierwsze słyszy, była zdziwiona skad przyszlo mi to do glowy, a dodam, ze dzisiaj u nas jest ciepło a jej coreczka była jeszcze w takim smiesznym materacyku opatulona, także takie dziwne informacje na ten temat mijają sie z prawdą :-)

reklama
Kobietki, wózki świetne wybrałyście ale ja jeszcze nie jestem na żaden konkretny zdecydowana. No a na jutro mamy zaplanowane kupno :-D Zobaczymym co nam z tego wyjdzie, ale mam nadzieję że kupimy :-D

Kassia-fajny wózeczek:tak:
Ehtele-dzięki za odpowiedź:tak: Co do wersji-chcę czterokołową:happy: I rzeczywiście ta spacerówka wydawała mi się taka bardziej nowoczesna niż w Jedo;-) Jakbyś mogła zrobić zdjęcie spacerówki odwróconej przodem do prowadzącego byłabym wdzięczna:tak::-)

a ja dzisiaj przyniosłam do domku gondolę od naszego wózka. musze wyciagnac srodek i wszystko wyprac. a kolorek to taki ciemny fiolet/granat i żółty środek. po kuzyneczce ale dla chłopca tez jest ok.

P1020066.jpg
a tak wyglada całość
mura4gs_01.jpg

Anecia1111 no to życzę powodzenia w jutrzejszym dokonywaniu wyboru:tak:

kasia2506 wystarczą takie zdjęcia? Jedyna rzecz, która mi się nie podoba to wykończenie tylnej - dolnej części budki wersji spacerowej - taka gumeczka ściągająca - ale tak jest w większości...Pytaj...

Ola_ no nareszcie - bosko:-)

andzia1987 super, że nie musiałaś wydawać kaski, wózek fajny tylko dla mnie kolor w środku trochę za ostry:tak:

A ja Wam przedstawiam BEXE B4 - furkę Olka - :tak::-D:-D
DSC_4053.jpgDSC_4061.jpgDSC_4070.jpgDSC_4072.jpgDSC_4069.jpg

reklama
Do góry