andzia1987
Fanka BB :)
Wózek FOX super konstrukcja ALLROAD nowość !!! (989181177) - Aukcje internetowe Allegro
a mnie się podoba cos takiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wózek FOX super konstrukcja ALLROAD nowość !!! (989181177) - Aukcje internetowe Allegro
ciężki strasznie.Wózek FOX super konstrukcja ALLROAD nowość !!! (989181177) - Aukcje internetowe Allegro
Zobacz załącznik 232810Zobacz załącznik 232809 a oto moj wozek ale bez nosidelka koszt 200 zl waznme ze nie zniszczony nie zalezalo nam a nowce bo niestety mosimy sie liczyc z budrzetem
Jakos tam takiego malucha nie widzę.CHICCO, FOTELIK PROXIMA 0-18KG, ASTRAL (981353900) - Aukcje internetowe Allegro
piszą, że fotelik dostosowany do noworodka, ale jakoś nie wyobrażam sobie nawet z tą wkładką maluszka w tym...
Ja nic,bo dostałam wózek,ale planowałam tak koło 1000-1400.:-)dziewczyny, a ile planujecie właściwie wydać na wózek dla malucha ?
my nie wiecej niz 1300 - 1400 zl razem z fotelikiem i adapterem oczywisciedziewczyny, a ile planujecie właściwie wydać na wózek dla malucha ?
Hilux - wózek typu gondolaten jest 3 kg lżejszy, w komplecie z fotelikiem i ze skrętnymi przednimi kółkami.
po dzisiejszej wózkowej edukacji mam dwa typy; albo ten hilux albo tako jumper x