reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

necia1111 zdaj relacje czy coś wyjdzie jutro z zakupów :p

Ola_ super wózeczek :-)

andzia1987 fajny poza tym właśnie kolorek ma uniwersalny :-)

kasia no proszę wczoraj niezdecydowanie a dziś już padł wybór - super. Kolorek bomba :-)

ehtele no to super bryką będzie się Oluś woził z mamą po mieście :-D

reklama
Ehtele Wózek śliczny, tak jak i ściana, a te butelki z winkiem troszkę jeszcze poleżą :-D
Uwielbiam winko ale w ciązy nie odważyłam się napić, ale tęsknie za winkiem do obiadu,a tutaj jeszcze min 6 miesięcy trzeba będzie poczekać.

Andzia fajowy wózeczek, kolorek tez mało spotykany, Maxi juz chyba ich nie robi, a bardzo podoba mi sie ten fiolecik
ehtele no to teraz mnie dobiłaś ;-) też kiedyś oglądałam Bexe ale jakoś nie bralam go pod uwagę a teraz widze że jest świetny, piekny kolor i wogole caly wizualnie mi sie podoba, tylko nie wiem czy nie byłby ciut niski jak dla mojego mężusia :-) powiem ci jeszcze ze bardzo podoba mi sie twoje mieszkanko, wszystko tak ładnie dobrane ze smaczkiem, no i ta ściana, hhhhmmmm miodzio :-) a o podłodze juz nie wspomnę

izunia, wózeczek był kupiony 2 lata temu wiec pewnie juz nie ma tego kolorku. a środek nie jest aż taki ostry. najważniejsze, że praktycznie nie zniszczony...a prowadzi się po prostu bajecznie. no i ogromniasta ulga, że nie musieliśmy kupować wózka i fotelika. chociaz z drugiej strony chciałabym miec nóweczkę, wybrać kolor itd, ale dzieki temu mozemy wydac piniazki na cos innego.

ehh...a u mnie też w kuchni czeka taka półeczka z winami. jeszcze ślubnymi, bo zamiast kwiatków poprosilismy gosci zeby przyniesli butelke wina...

Andzia-fajny wózek:tak:
Ehtele-podoba mi się:-) W środku w gondoli widzę wyścielony jest jakimś białym materiałem-też fajnie:tak: Podnóżek składa się i rozkłada bez problemu? Budka od spacerówki i gondoli składa się cicho? (pytam bo miałam poprzednio CasualPlaya i tam strasznie trzeszczała...) Czy w budce od spacerówki jest jakieś okienko do podglądania malucha? Jak prezentuje się oparcie spacerówki po maksymalnym ustawieniu siedziska do pozycji siedzącej? (już tłumaczę o co mi chodzi-w CasualPlayu małej musiałam podstawiać pod plecki poduszkę, bo oparcie było tak skonstruowane, że była to pozycja półsiedząca:sorry:)
Ależ namnożyłam tych pytań:zawstydzona/y:

ehtele wozek super, rzeczywiście bardzo podobny do jedo fyn ale spacerówka ładniejsza:) ja chciałam jedo ale jak widze ten twój to aż mi sie geba śmieje.napisz ile czekałaś za tym wózkiem, a i czy kupowałaś na allegro jak tak to daj namiary na sprzedawcę.

Coraz wiecej mam na czterech kolach:)))Wozki sliczne, ta Bexa mnie dobila, wiem ze nie mam szans na taki wozek, ale co tam Wasze szczescie moim szczesciem bo na pewno wszystkie jestescie zadowolone;-).

dziewczyny chwilkę mnie nie było a tyle wózków przybyło :tak:
GRATULUJE wyborów :-)
naprawdę wszystkie są bardzo ładne :tak:;-)
oby w eksploatacji też tak było kolorowo z tymi naszymi "furami" :happy:
pozdrawiam

Ehtele Wózek śliczny, tak jak i ściana, a te butelki z winkiem troszkę jeszcze poleżą :-D
Uwielbiam winko ale w ciązy nie odważyłam się napić, ale tęsknie za winkiem do obiadu,a tutaj jeszcze min 6 miesięcy trzeba będzie poczekać.

no niestety muszą poczekać, ale mój mąż systematycznie opróżnia półeczki hehehe:tak:

ehtele no to teraz mnie dobiłaś ;-) też kiedyś oglądałam Bexe ale jakoś nie bralam go pod uwagę a teraz widze że jest świetny, piekny kolor i wogole caly wizualnie mi sie podoba, tylko nie wiem czy nie byłby ciut niski jak dla mojego mężusia :-) powiem ci jeszcze ze bardzo podoba mi sie twoje mieszkanko, wszystko tak ładnie dobrane ze smaczkiem, no i ta ściana, hhhhmmmm miodzio :-) a o podłodze juz nie wspomnę

oj dziękuję kochana:-):-)
A co do wysokości wózeczka - rączka w gondoli również jest regulowana - można je podnieść co jest idealne dla wysokich osób:tak:...

Andzia-fajny wózek:tak:
Ehtele-podoba mi się:-) W środku w gondoli widzę wyścielony jest jakimś białym materiałem-też fajnie:tak: Podnóżek składa się i rozkłada bez problemu? Budka od spacerówki i gondoli składa się cicho? (pytam bo miałam poprzednio CasualPlaya i tam strasznie trzeszczała...) Czy w budce od spacerówki jest jakieś okienko do podglądania malucha? Jak prezentuje się oparcie spacerówki po maksymalnym ustawieniu siedziska do pozycji siedzącej? (już tłumaczę o co mi chodzi-w CasualPlayu małej musiałam podstawiać pod plecki poduszkę, bo oparcie było tak skonstruowane, że była to pozycja półsiedząca:sorry:)
Ależ namnożyłam tych pytań:zawstydzona/y:

Podnóżek w spacerówce bez problemowo można składać. Po obu stronach podnóżka są guziki, które jednocześnie przyciskamy i można ją dowolnie ustawić. Tak też wygląda ustawianie czegokolwiek w wózku - po obu str guziki, które jednocześnie naciskamy...

Budka do spacerówki składa się bez jakiegokolwiek dźwięku...w ogóle chodzi tak delikatnie - bałam się nawet, że za bardzo ale można śruby po bokach podkręcić i wtedy będzie ciężej chodziło.

Jeśli chodzi o budkę w gondoli również można swobodnie skłądać do różnego konta nachylenia - teraz w zależności od tego czy będziesz naciskać oba guziczki to będzie bezszelestnie - jak naciśniesz jeden to jakiś tam odgłos się pojawi ale moim zdaniem nie jest głośny. W ogóle tę wyściółkę w gondoli można swobodnie wyciągnąć i wyprać...Oczywiście oparcie w gondoli również jest regulowane...

Budka spacerówki ma zameczek, po odpięciu którego zostaje tylko siateczka - dzięki czemu możemy dzieciątko obserwować...albo po prostu zrobić dziecku przewiew:tak:

Plecki spacerówki można złożyć do kąta 90 stopni, więc maksymalnie plecki mogą być wyprostowane:tak:

Pytaj, bo nie chcę żebyś podjęła decyzję, a potem coś okaże się nie takie:-):-) Póki wózeczek w mieszkaniu mogę wszystko sprawdzać:-):-)

Acha ja jeszcze dokupiłam parasolkę za 43 zł w tym samym kolorze:-)

ehtele wozek super, rzeczywiście bardzo podobny do jedo fyn ale spacerówka ładniejsza:) ja chciałam jedo ale jak widze ten twój to aż mi sie geba śmieje.napisz ile czekałaś za tym wózkiem, a i czy kupowałaś na allegro jak tak to daj namiary na sprzedawcę.

Czekałam 4 dni - miało być do dwóch tyg. Zamawiałam w sklepie bo sprzedawca ma taką politykę, że sprzedaje na necie w tej samej cenie co w sklepie!!! Więc bez problemu

reklama
Do góry