reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Black Śliczny wózeczek :-)

Andzia No mi osobiście o wiele bardziej podoba się grafitowy, ale Ja jestem uczulona na kolor czerwony :-)

reklama
Black nareszcie i ty sie doczekałaś :-) superowe są te wózie, ja codziennie musze go dotknąć i pojeździć troszkę :-) takie moje zboczenie ;-) a jak u was było ze złożeniem spacerówy, ja troszkę narozkminiałam ale dałam rade hihihihih, a i jeśli mogę ci doradzić to uważaj z prasowaniem bocznego materiału w gondoli, bo mi sie poprzyklejał do tego czegos białego na lewej stronie i troche jestem zła, ale jak ktoś nie wie to nie widzi. A materacyk prałam w 40 st. i jest ok. No i fajnie, że macie te 2 okienka, ja przez moją niecierpliwość będę musiała żyć z jednym :-)
andzia ja wybrałabym grafit :-)

Ostatnia edycja:
Black_Opal u la la fura synka rewelacja :-)

andzia1987 ostateczna decyzja i tak należy do Ciebie. A moje osobiste zdanie to czerwony :p

BlackOpal no swietnego zakupu dokonaliście:)))
Andzia ja bym kupiła czerwony, ale mój M chyba wolałby grafit, więc pewnie bym mu ustąpiła, co rzadko sie zdarza:)
A jaki Wy w końcu kolor wybraliście, bo porad dostałas tyle, ze hej hi hi:)))))

IMG_2857.jpgJa kupiłam taki wielofunkcyjny pompowane koła +nosidełko gondolka i moskitiera

zmienilam zdjecie bo przyjzałam sie ze na tamtym troszke inny i zrobilam normalne zdjecie:) na nim stoi nosidełko jak by cio:p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry