reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

żebrze! to są takie zioła które możesz kupić w aptece, musisz się w tym wykąpać i jeżeli jesteś ociotowana to w wodzie pływają takie " fafloły" nie wiem czy wiesz co to jest ale u nas sie tak mówi:)

OMG - nic nie rozumiem!!:szok::-D

a co do macania brzucha, to u mnie raczej się ludzie pytają, czy można dotknąć. O ile nie mam nic przeciwko, jak to robi bliska koleżanka, to też jakoś nie bardzo mam ochotę żeby wszyscy naokoło macali...
w tym autobusie z czarownicą zasłoniłam brzuch plecakiem, żbey jej nie przyszło do głowy dotknąć mojego brzusia ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie też co chwilą ktoś głaszcze brzuch moja mama prawie codziennie- co mnie strasznie irytuje, ale dopiero ostatnio jej powiedziałam, że nie lubie jak mnie głaszcze... Ale też ciotki, sąsiadki koleżanki.... Ech faceci to jakoś tak się wstydzą :-D Na imprezie jakiś czas temu dwóch przyjaciół mojego Marcinka chciało poczuć kopnięcie i siedzieli przy mnie na ziemi jakieś 2 godziny z rękami na brzuchu, a mała ich nie chciała kopać :-D A najlepsze było jak jeden zauważył, że tego drugiego między palcami kopneła, a On tego nie poczuł i uznał, że Nasza córeczka specjalnie robi z wójków wariatów :-D

Monika Ja też nie mam pojęcia o co chodzi z tymi ziołami :-D

a u nas wózkowa rewolucja. miała być maxi cosi mura od kuzynki ale stwierdzilismy ze wolimy kupic swój własny wózio. Kuzynka chciała nam pożyczyć swój a potem jak nam nie będzie potrzebny sprzedać, ale stwierdziliśmy, że nie daj boże coś się popsuje, podrapie itd...Poza tym planujemy dwójeczkę (co prawda dopiero za jakieś 3, 4 lata) ale wózek w razie czego będzie czekał.
za kilka dni zamawiamy tako jumpera X :)
1132743874_1.jpg

a u nas wózkowa rewolucja. miała być maxi cosi mura od kuzynki ale stwierdzilismy ze wolimy kupic swój własny wózio. Kuzynka chciała nam pożyczyć swój a potem jak nam nie będzie potrzebny sprzedać, ale stwierdziliśmy, że nie daj boże coś się popsuje, podrapie itd...Poza tym planujemy dwójeczkę (co prawda dopiero za jakieś 3, 4 lata) ale wózek w razie czego będzie czekał.
Zobacz załącznik 263086

Andzia masz rację, takich rzeczy sie nie pozycza, aby potem bać sie jeździć wózkiem.
A takto bedziesz miała swój dla 2 dzieci. Bardzo ładna furka:))))

andzia bardzo dobry wybór, i masz racje, co swoje to swoje :-) a kolorek bardzo ładnie prezentuje sie na żywo, widziałam go właśnie ostatnio i byłam zdziwiona, bo jest o wiele jasniejszy niż na zdjęciach ;-)

Zobacz załącznik 263086

mam identyczny nawet kolor i jest super polecam

Andzia - super wózeczek!!
Myśmy dzisiaj byli w sklepie porównać Neo Baby Smile i Jedy Fyn. Obydwa bardzo podobne, ale chyba zostaniemy przy Neo, mimo, ze o nim nie ma jeszcze opinii. Jakoś tak bardziej przypadł nam do gustu.
Ja chciałam od razu zamówić, ale Mek chce się jeszcze z tym przespać, no więc dam mu jeszcze chwilkę, ale mam nadzieję, że juz niebawem go zamówię.
Kolor wybiorę taki - urzekł mnie:neo.jpg
Już bym go chciała mieeeć!!

reklama
Andzia - super wózeczek!!
Myśmy dzisiaj byli w sklepie porównać Neo Baby Smile i Jedy Fyn. Obydwa bardzo podobne, ale chyba zostaniemy przy Neo, mimo, ze o nim nie ma jeszcze opinii. Jakoś tak bardziej przypadł nam do gustu.
Ja chciałam od razu zamówić, ale Mek chce się jeszcze z tym przespać, no więc dam mu jeszcze chwilkę, ale mam nadzieję, że juz niebawem go zamówię.
Kolor wybiorę taki - urzekł mnie:Zobacz załącznik 263199
Już bym go chciała mieeeć!!

bardzo fajny wózeczek :)

Do góry