reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

reklama
a ja mam implasta ecoline i tez jestem zadowolona. ;) Dobrze sie prowadzi, duza gondola.

Tez sie zastanawialam miedzy jedo a implastem. Stanelo na implascie, bo przemowily do mnie szersze siedzisko w spacerowce i ochraniacz i budka zapinane na zamek, czyli szczelniejsze. No i adaptery do maxi cosi nie zajmuja duzo miejsca (mieszcza sie w szyfladzie. ;)) Dokupilam jeszcze spiworek na zime pod kolor, mam parasolke i "gra muzyka". :) Tylko niewygodnie mi jest go prowadzic, jak musze jeszcze z psem wyjsc. Szarpac sie z nim i prowadzic prosto wozek doprowadza mnie do szewskiej pasji. :/

weroneczka, masz jakis patent? Bo ja swego na takiej rozciagajacej sie smyczy prwadze. Tylko on wtedy lata jak wariat zprawej na lewo i na maxa wyciagnietej smyczy, co mnie wkurza na maxa... :/

Dziewczyny czy Wasze gondolki tez sa takie male? Ja niedlugo bede musiala zmienic gleboki na spacerowke a wydaje mi sie to za wczesnie mimo, ze siedzenie rozklada sie na plasko. Victor kolosem nie jest ma 61cm, wiec jakie oni te wozki robia!!

weroneczka, koralowa - hehehhe to ja dolaczam do Was. ja tez mam ta rozciagana smycz i psiak po prostu robi sobie z mojej reki lasso. naiwaniam nia naokolo glowy, bo on raz z lewej, raz z prawej, raz z przodu. jak sie wkurze to skaram smycz i idzie kolo wozka.

psiaki się przyzwyczają. Chodzę na spacery z koleżanką, której dziecko urodziło się w styczniu.Na początku ich pies szalał na spacerach, a teraz trzeba go namawiać żeby poszedł na trawkę się odsikać :)

martitka, jaki masz wozek? Ja w bolderze, tak jak kasia w jedo nie mam z tym problemu, bo obie gondole sa najwieksze na rynku, wiec jaw swojej smialo cala zime przejezdze malego. :)

riba, hehe, skad ja to znam. ;)

tweenie, no nie wiem czy u mnie sie tak da, bo moj pies to z tych niereformowalnych. No i staruszek, wiec tez juz swoje przyzwyczajenia ma.

reklama
No to Wam zazdroszcze tych gondolek bo w Mutsy jest ona naprawde malutka i w przyszlym miesiavu na bank juz bede musiala wsadzic malego do spacerowki.Przeciez on bedzie mial zaledwie 4 miesiace!

Do góry