reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

fajny ten TAKO JUMPER X PIK ma regulowany zaglowek w gondolce! i tez tak jak jedo 24mies gwarancje,a to chyba o czyms swiadczy...

gosiagro - zaj***sty ten wozeczek!! ale tak bardzo chce regulowany zaglowek w gondolce... i czy spacerowka rozklada sie na plasko-zaglowek i podnozek?

kurde,jaki metlik od tych wozkow,szok

reklama
fajny ten TAKO JUMPER X PIK ma regulowany zaglowek w gondolce! i tez tak jak jedo 24mies gwarancje,a to chyba o czyms swiadczy...

gosiagro - zaj***sty ten wozeczek!! ale tak bardzo chce regulowany zaglowek w gondolce... i czy spacerowka rozklada sie na plasko-zaglowek i podnozek?

kurde,jaki metlik od tych wozkow,szok
oj tak mętlik w głowie jest :-) mąż sie śmieje że już łatwiej auto kupic :-)
w jedo też maż regulowany zagłówek w gondoli i spacerówka rozkłada sie na płasko. nie pamiętam jak było w tako ponieważ nie podobał mi się i w szczegóły nie wchodziłam.
Aniu my też myśleliśmy nad Tako ale on ma troszkę mniejszą gondolę i wizualnie(gondola plus stelaż) wydawały się takie ciężkie i masywne, no i amortyzacje miał troszke gorszą :-) plusem była cena ale my jednak woleliśmy dopłacić :-)
takie są moje spostrzeżenia :-)

Ostatnia edycja:
mi_mi i ktory kupiliscie? tako fajnie bo jest maly po zlozeniu. jedno jest ciezki i spory po zlozeniu,ale kolka mozna zdjac. musze je zobaczyc na zywo,bo tak to nie wiem. za kazdym razem jak poszperam w necie,poogladam to coraz to inne rzeczy wynajduje i inne wozki zaczynaja mi sie podobac. Najwazniejsze,ze okreslilam swoje preferencje:) i eliminuje rozne modele na ich podstawie.

Aniu moim zdaniem spacerówka po pełnym rozłożeniu jest płaska. Dla jasności zrobilam Ci zdjęcia:-D Moze nie do końca oddają rzeczywistość, ale trzeba wziąć pod uwagę, że pod ciężarem dziecka wszystko się wypoziomuje:tak:

Dodatkowo pochwalę się fotelikiem zamontowanym na stelażu wózka:-D

Załączniki

• DSC_1021..jpg
    DSC_1021..jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC_1018..jpg
    DSC_1018..jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC_1015..jpg
    DSC_1015..jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 83
jedo fyn 4ds kolor 124. wcześniej dodałam zdjęcie :)
tako jest cięższy- waży 16kg a jedo waży- z gondolą14,4kg. ze spacerówką 12,7. ale fakt że tako po złożeniu jest mniejszy. mi bardziej na wadze zależało :)
idz do sklepu i sobie porównaj

reklama
Do góry