reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

maura, to bardzo dobry wózek, renomowana firma, doskonałe wykonanie i świetny wygląd. Osobiście miałam wybierac pomiędzy maurą 4 kłową i xlanderem, padło na drugi, bo w podobnym zestawie, czyli wózek z gondolką, spacerówka i fotelik maxi cosi cabrio fix, xlander był o 1000plnów tańszy, więc wiadomo o co chodzi ;) Jesli masz wybierać pomiedzy tym pierwszym wózkiem nad którym sie zastanawiasz (ABC Design)i tą maurą, to zdecyduj się na maurę..uważam, że nie będziesz żałować :D

reklama
A ja już wózeczek mam w domu. :-) Zdecydowałam się jednak na ABC 3tec, bo jest zgrabniejszy, lżejszy i poradzę sobię z nim wszędzie. Poza tym jest śliczny jak dla mnie!:-D
Wyniosło to moją mamę z rabatem około 2500zł, cały zestaw: gondola, spacerówka, fotelik, adaptery, folia przeciwdeszczowa, parasolka i śpiworek.

1z2k2o5.jpg

A ja już wózeczek mam w domu. :-) Zdecydowałam się jednak na ABC 3tec, bo jest zgrabniejszy, lżejszy i poradzę sobię z nim wszędzie. Poza tym jest śliczny jak dla mnie!:-D
Wyniosło to moją mamę z rabatem około 2500zł, cały zestaw: gondola, spacerówka, fotelik, adaptery, folia przeciwdeszczowa, parasolka i śpiworek.

1z2k2o5.jpg

Powiem Ci ze wózek faaaajny nawet bardzo:-)choc nie lubie 3 kolowców ale wyglada porzadnie i kolorki ladnie dobrane:tak:

Katerinka wózeczek sliczny...ale ja tez nie przepadam za 3 kolami...dla mnie troche wywrotny...ale to Wy bedziecie jezdzic:):):)
to Mamusia niezly prezencik Ci sprawila:):)

Bardzo mi sie podoba ten wózek ma świetny Design
nie wszystkie 3 kołowce sa wywrotne - tez tak kiedys myślałam dopóki nie zostałam zmuszona do zakupu podwójnego wózka i w lutym zeszłego roku były tylko 3 kołowe z Phil & Ted's

reklama
Do góry