reklama

Czy brałyście w ciąży duphostan?

Kwiatuszek07

Początkująca w BB
Cześć dziewczyny! Jestem w 7 tygodniu ciąży i w sobotę wieczorem zauważyłam u siebie leciutkie plamienie które nie trwało więcej niż 5 minut. Napisałam do swojej ginekolog i stwierdziła abym brała 2x1 duphostan
I tak się martwię teraz bo czytałam różne wpisy czy ten lek może zaszkodzić dziadziusiowi? Czy nie zaszkodzi? Bardzo się martwię

reklama
Dodam ze po tych 5 minutach lekkiego plamienia bo to była lekko rozmowa krew z śluzem przestałam krwawić i boje się ze jak wezmę ten lek to zacznę plamić bo już zgłupiałam trochę od wypisów innych dziewczyn ze plamiły po tym leku

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny! Jestem w 7 tygodniu ciąży i w sobotę wieczorem zauważyłam u siebie leciutkie plamienie które nie trwało więcej niż 5 minut. Napisałam do swojej ginekolog i stwierdziła abym brała 2x1 duphostan
I tak się martwię teraz bo czytałam różne wpisy czy ten lek może zaszkodzić dziadziusiowi? Czy nie zaszkodzi? Bardzo się martwię
ja w prawie każdej ciąży byłam obstawiana albo luteina albo duphastonem w ciąży z synem brałam i luteine i duphaston do 34tyg wszystko jest z nim w porządku, lekarz na pewno wie co robi 😊

Jest to lek z syntetycznym progesteronem, hormonem podtrzymującym ciążę. Nie zaszkodzi a może pomóc. Ja brałam 3x1 od 7 do 18 tc

Właśnie dxisiaj wszystko pozamykane jest. Mieszkam na takim zadupiu ze miasto gdzie prawdopodobnie może być apteka dzisiaj czynna jest 50 prawie km z miejscowości co mieszkam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry