asia.joanna
Fanka BB :)
Ten lek ma za zadanie podtrzymać ciążę a nie jej zaszkodzić.Boje się ze to przez lek. Bo od soboty czułam się świetnie do momentu aż nie wzięłam leku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ten lek ma za zadanie podtrzymać ciążę a nie jej zaszkodzić.Boje się ze to przez lek. Bo od soboty czułam się świetnie do momentu aż nie wzięłam leku
Dokładnie. Ja dzięki niemu i luteinie donosiłam córkę. Każdy lek trzeba brać trochę dłużej by był efekt. I tu nie ma co czekać, załatw sobie kogoś aby Cie gdzieś zawiózł, bo możesz tu pisać, gdybać, ale lepiej to sprawdź co się dzieje. A jak już będzie dramat to zadzwoń po karetkę.Ten lek ma za zadanie podtrzymać ciążę a nie jej zaszkodzić.
Tak zrobiłam. Tylko dopiero na czwartek a do ten pory chyba z myśli wyjdę...Plamienia mogą być z różnych przyczyn. Umów się do lekarza szybko i sprawdź skąd plamienie.
Ja juz na Twoim miejscu bym poruszyła niebo i ziemię by ktoś mnie zawiózł na IP.Tak zrobiłam. Tylko dopiero na czwartek a do ten pory chyba z myśli wyjdę...
Wiesz krwawienie ustało od razu gdy skończyłam potrzebę. Potem siedzę i bach czuje krwawienie znów delikatne bardziej plamienie. Wzięłam lek.Ja juz na Twoim miejscu bym poruszyła niebo i ziemię by ktoś mnie zawiózł na IP.
Wiesz kochana boje się ze straciłam dziecko poprzez te plamienia
Niekoniecznie. Ja miałam tylko plamienia, poronienie zatrzymane.Jakbyś straciła dziecko to raczej na tym etapie lałaby się krew. Bierz leki. Na mnie luteina działała dopiero po 4 dniach.
Dokładnie. Ja gdyby nie leki i leżenie w łóżku wiem że bym ciąży nie donosiła, a mogłabym tutaj wymienić spory arsenał, nawet clexane który niestety jest zastrzykiem w brzuch. Tak więc też radzę nie czekać bo czasem może wydarzyć się tylko tragediaNiekoniecznie. Ja miałam tylko plamienia, poronienie zatrzymane.
Autorce radzę jechać na IP, a nie czekać do czwartku. Spokój w ciąży jest wskazany, nie zaszkodzi sprawdzić czy jest wszystko dobrze.
Ja brałam progesteron do 36tc, bez tego mojego syna mogłoby nie być. Radzę słuchać lekarzy jak przepisują leki
Niekoniecznie. Ja miałam tylko plamienia, poronienie zatrzymane.
Autorce radzę jechać na IP, a nie czekać do czwartku. Spokój w ciąży jest wskazany, nie zaszkodzi sprawdzić czy jest wszystko dobrze.
Ja brałam progesteron do 36tc, bez tego mojego syna mogłoby nie być. Radzę słuchać lekarzy jak przepisują leki