• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy brzuch wygląda na ciążowy ?

Mam świadomość co to jest antykoncepcja, napisałam że była ona zastosowana ale jak wiadomo żadna antykoncepcja nie daje 100% pewności a ze forum jest o tematyce jakiej jest to chciałam poznać opinie osób które mają większą wiedzę i mogłyby rozwiać moje wątpliwości i obawy
Dziewczyno, skoro ją stosujesz to po co zdjęcie brzucha wstawiasz? Myślisz, że to jest normalne czy jak?
W ciąży nie jest a brzuch ciążowy ma, dobre sobie.

reklama
Dziewczyno, skoro ją stosujesz to po co zdjęcie brzucha wstawiasz? Myślisz, że to jest normalne czy jak?
W ciąży nie jest a brzuch ciążowy ma, dobre sobie.
Serio, to myślę, że dziewczyna czekała na komentarze typu ; ,,ojej, jaki szczupły brzuszek, gdzie tu ciaza? " Albo ,,ale jesteś chudziutka, zazdrościmy Ci". Stawiam na jakiś zaburzenia, bo nawet moja 12letnia córka wie, że ciąży nie wróży się z wielkości ani kształtu brzucha.

Mam świadomość co to jest antykoncepcja, napisałam że była ona zastosowana ale jak wiadomo żadna antykoncepcja nie daje 100% pewności a ze forum jest o tematyce jakiej jest to chciałam poznać opinie osób które mają większą wiedzę i mogłyby rozwiać moje wątpliwości i obawy
Wiesz, że nawet w średniowieczu warunkiem ciąży był brak miesiączki i rosnący brzuch? Ty już jednego warunki nie spełniasz.
Wstawiłaś drugi wątek, gdzie na pierwszym sama stwierdziłam że dostałaś okres, więc nie ma potrzeby iść na betę, jak ktoś zasugerował badanie.
Skoro tak boisz się efektu hooka i nie chcesz iść na betę, to zrób test ciążowy z rozwodnionego moczu. Powinnaś to wiedzieć skoro aż tak zabłądziłaś w internecie, żeby w ogóle znaleźć o tym informacje.
Tak, to ciąża... ale urojona

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry