reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZY CIĄŻA JEST MOŻLIWA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czyli nie moge byc w ciazy przez ten incydent??
Żeby był stosunek bycie musieli być obaj goli i się kochali przez dotkniecie ręką nie zachodzi się w ciąże poczytaj sobie o zapłodnieniu jak do tego dochodzi....bo po co mają być głupie komentarze w twoim kierunku bo jesteś młoda...

Żeby był stosunek bycie musieli być obaj goli i się kochali przez dotkniecie ręką nie zachodzi się w ciąże poczytaj sobie o zapłodnieniu jak do tego dochodzi....bo po co mają być głupie komentarze w twoim kierunku bo jesteś młoda...
dziekuje nie doszlo do niczego miedzy nami on ma dziewczyne i jestesmy tylko przyjaciolmi i nioe bylo zadnego stosunku dziekuje ze odpowiedziala pani normalnie

Cześć trollu [emoji3590]
przykro mi ze uwaza pani mnie za trolla mam ciezka sytuacje wychowuja mnie dziadkowie i nie mialam rozmowy z nimi na ten temat i w internecie nigdy nie czytalam nic na ten temat az do czasu tego wydarzenia z reka i w internecie pisalo ze plemnik musi sie znalezc w pochwie zeby doszlo do ciazy a przeciez dotknelam pochwy dwoma palcami jak wyciagalam ten sluz no i sie przestraszylam ze moze jakis plemnik sie tam dostal ale uspokoily mnie juz panie wyzej

Tak. I proszę doedukuj się w tej kwestii bo naprawdę ciężko uwierzyć,że masz aż tak niski poziom wiedzy w tym temacie.
dobrze doedukuje sie nigdy nie interesowalam sie takimi tematami i z kolezankami tez o tym nie rozmawiamy one nie maja chlopakow a ten moj przyjaciel jest chyba jeszcze prawiczkiem bo znam jego dziewczyne i ona ma 15 lat i watpie ze uprawiali juz seks wiec nie mam nikogo w otoczeniu kto sie na tym zna i nie rozmawiamy o tym

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry