reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZY CIĄŻA JEST MOŻLIWA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witaj trollu. Nie wierze żeby ktoś nie miał nawet podstawowej wiedzy.
przepraszam ze moze podnosze paniom cisnienie moimi glupimi pytaniami ale napraede zylam w stresie i chcuialam sie dopytac probowalam juz na kafeterii ale nikt mi nie odpisal i znalazlam to forum glupia sprawa rzeczywiscie ze moze zadaje takie pytania,, ale no nie powiem o tym dziadkom, wstydze sie

przykro mi ze uwaza pani mnie za trolla mam ciezka sytuacje wychowuja mnie dziadkowie i nie mialam rozmowy z nimi na ten temat i w internecie nigdy nie czytalam nic na ten temat az do czasu tego wydarzenia z reka i w internecie pisalo ze plemnik musi sie znalezc w pochwie zeby doszlo do ciazy a przeciez dotknelam pochwy dwoma palcami jak wyciagalam ten sluz no i sie przestraszylam ze moze jakis plemnik sie tam dostal ale uspokoily mnie juz panie wyzej
Szkołę podstawową skończyłaś? Na pewno było o rozmnażaniu. Dostęp do internetu masz? Masz. Więc wpisz : jak dochodzi do rozmnażania lub zapłodnienia. Koleżanki i kolegów maaz? Masz. To popytaj.

Bądź na miejscu tej dziewczyny chciałabyś z dziadkami rozmawiać o seksie krępujące to jest dla dziewczyny...nie trzeba od razu wyjeżdżać z trollem brak szacunku dla drugiej osoby choćby niewiem kim był....
Proszę cię [emoji23]
Co poniedziałek ten sam wątek. Zapłodnienie przez palce. Ten sam nick / imię i ciąg cyfr. To już wręcz nudne.

Bądź na miejscu tej dziewczyny chciałabyś z dziadkami rozmawiać o seksie krępujące to jest dla dziewczyny...nie trzeba od razu wyjeżdżać z trollem brak szacunku dla drugiej osoby choćby niewiem kim był....
nie ja pierwsza wyjechałam z trollem. A po drugie serio uważasz, że ktoś może podejrzewać ciążę bo ktoś wcześniej sikał? Obecna młodzież ma więcej wiedzy niż my za ich czasu. Czemu nagle zniknęły wpisy o ocieraniu się?

ważne żeby zrwocic komuś uwagę o braku szacunku [emoji2368] nic napisać już tutaj nie można.
No tak bo przecież teraz młodzież taka biedna, że nie wie, że przez dotknięcie kolegi po sikaniu nie można zajść w ciążę. Więcej szacunku bo ta młodzież go tyle ma, że hoho. A wystarczyło, że miała by szacunek do pani od biologii i słuchała na lekcji uważnie [emoji3060]

Szkołę podstawową skończyłaś? Na pewno było o rozmnażaniu. Dostęp do internetu masz? Masz. Więc wpisz : jak dochodzi do rozmnażania lub zapłodnienia. Koleżanki i kolegów maaz? Masz. To popytaj.
bylo, ale jeden temat i pani pomijala wypowiedz na ten temat.. wyzej wypowiedzialam sie na temat kolezanek i kolegow nie rozmawiamy na te tematy

nie ja pierwsza wyjechałam z trollem. A po drugie serio uważasz, że ktoś może podejrzewać ciążę bo ktoś wcześniej sikał? Obecna młodzież ma więcej wiedzy niż my za ich czasu. Czemu nagle zniknęły wpisy o ocieraniu się?
Są różne osoby może nie mają wiedzy na ten temat i tyle

reklama
No tak bo przecież teraz młodzież taka biedna, że nie wie, że przez dotknięcie kolegi po sikaniu nie można zajść w ciążę. Więcej szacunku bo ta młodzież go tyle ma, że hoho. A wystarczyło, że miała by szacunek do pani od biologii i słuchała na lekcji uważnie [emoji3060]
Pisałam musi się douczyć na te tematy nie ma co więcej gadać na ten temat

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry