reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy cos widac na teście?

Jusstyna1501

Zaangażowana w BB
Hej, jestem po transferze Zrobiłam test, ale nie z.porannego moczu, czy widzicie tak jak ja mega cien cienia ?

Ostatnia edycja:
reklama
Już Ci dziewczyny odpisały w innych watkach przecież
Ale żeby nie zaśmiecać innych wątków, założyłam własny temat. Poza tym i na tamtym wątku i na tym jesteś uszczypliwa, sprawia Ci to przyjemność? Jeśli nie masz potrzeby wypowiedzieć się w zakresie tematu poruszanego to po co cokolwiek pisać, tym bardziej zlosliwe, mimo wszystko dużo dobrego życzę.

Ale żeby nie zaśmiecać innych wątków, założyłam własny temat. Poza tym i na tamtym wątku i na tym jesteś uszczypliwa, sprawia Ci to przyjemność? Jeśli nie masz potrzeby wypowiedzieć się w zakresie tematu poruszanego to po co cokolwiek pisać, tym bardziej zlosliwe, mimo wszystko dużo dobrego życzę.
Ja już Ci odpisałam, a że Ci się moja odpowiedź nie podoba to nie moja wina 🤷‍♀️ jakbyś od razu założyła to nie komentowałabym w ten sposób, ale już na dwóch wątkach Ci dziewczyny odpisały, włącznie z takim, którego zasad nie przestrzegałaś i uważasz to za uszczypliwe, że się Tobie zwróci uwagę 🙄

Ja już Ci odpisałam, a że Ci się moja odpowiedź nie podoba to nie moja wina 🤷‍♀️ jakbyś od razu założyła to nie komentowałabym w ten sposób, ale już na dwóch wątkach Ci dziewczyny odpisały, włącznie z takim, którego zasad nie przestrzegałaś i uważasz to za uszczypliwe, że się Tobie zwróci uwagę 🙄
Problem w tym, że ja nie napisałam, że Twoja odpowiedź mi się nie podoba, ale skoro komentujesz, że tamto miejsce w którym zadałam pytanie nie jest miejscem na randamowe pytania, to po co komentujesz w innym miejscu? Brak sensu i logiki... moderatorem jesteś? Może poczytaj książkę, obejrzyj film, a nie bądź taka nie miła i nie wchodzi w polemikę w temacie, który Ty nie założyłaś i w sumie powinien byc Ci obojętny, pozdrawiam.

reklama
Problem w tym, że ja nie napisałam, że Twoja odpowiedź mi się nie podoba, ale skoro komentujesz, że tamto miejsce w którym zadałam pytanie nie jest miejscem na randamowe pytania, to po co komentujesz w innym miejscu? Brak sensu i logiki... moderatorem jesteś? Może poczytaj książkę, obejrzyj film, a nie bądź taka nie miła i nie wchodzi w polemikę w temacie, który Ty nie założyłaś i w sumie powinien byc Ci obojętny, pozdrawiam.

Bycie spamerem nie jest spoko.
Więc jak najbardziej oburzenie słuszne

Wiem że napewno jesteś niecierpliwa i chciałbyś już ta kreseczkę zobaczyć ale 4 dni po transferze to wcześnie , dziewczyna zapewne o to że to że dodasz zdjęcie w kilku wątkach a na końcu utworzysz swój nic nie zmieni , tym bardziej że forum psuje jakoś zdjęć , jeżeli faktycznie widzisz tam kreskę to najlepiej powtórz dzisiaj z porannego poczu , ewentualnie idź na betę , jezeli faktycznie jest kreska to jakaś beta już ci wyjdzie ☺️

Do góry