pluto_nova
Moderator
Zresztą… Możecie sobie pisać co chcecie i edytować swoje wypowiedzi, ja już nie biorę udziału w tej chorej dyskusji. Życzę wszelkich sukcesów i powodzenia w życiu 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ta burze ktoś zaczął i to na pewno nie my. Kto zaczął obrażać to wystarczy się cofnąć i sprawdzić.i jak zwykle odbijanie piłeczki, gadacie, że jesteśmy pełne jadu, że tylko my obrażamy innych, ale jak „Wy” obrażacie to jest ok? Za użycie określenia hipokryzja jest obraza majestatu, a to było idealne określenie tego co tu się dzieje. Dla tych co to gadają o znaczeniu słowa wrzucam o co chodziło @SmoczyKwiat69, bo chyba nie każdy wie![]()
walczysz do końca, chociaż nie ma o coTa burze ktoś zaczął i to na pewno nie my. Kto zaczął obrażać to wystarczy się cofnąć i sprawdzić.![]()
Masz rację nie ma o co. Ale cieszę się że wiele osób mogło to zobaczyć i dokonać własnej analizy co do poprawności zachowańwalczysz do końca, chociaż nie ma o co![]()
BrawoTo forum stało się okropne. Kiedyś poleciłabym każdemu, dziś okropnie denerwują mnie takie pyskówki. Grupa dziewczyn uważa, że każdego kto im poleci "odpuszczanie" najlepiej od razu wyśmiać, a jakby się stawiał to chlas go jeszcze wiadrem pomyj.....
Zakładają nawet swój wątek PUBLICZNY gdzie na publicznym forum, gdzie każdy może się wypowiedzieć, zabraniają wspominać o odpuszczaniu i takie zasady wypisują na początku....w głowach Wam się poprzewracało. To publiczne forum, jak Wam nie pasuje, że ktoś ma inne zdanie, zróbcie sobie wątek zamknięty. Albo załóżcie sobie temat: dlaczego nie należy odpuszczać. Ale jak wątek jest o staraniach o ciążę to nie macie prawa zabraniać ludziom wolnej wypowiedzi. Nie podoba się? Napiszcie komuś, że macie inne zdanie. Albo zignorujcie.....ale ile razy czytałam ten wątek, zawsze były złośliwe komentarze, wyśmianie itd.....
Moim zdaniem: porażka.
To forum stało się okropne. Kiedyś poleciłabym każdemu, dziś okropnie denerwują mnie takie pyskówki. Grupa dziewczyn uważa, że każdego kto im poleci "odpuszczanie" najlepiej od razu wyśmiać, a jakby się stawiał to chlas go jeszcze wiadrem pomyj.....
Zakładają nawet swój wątek PUBLICZNY gdzie na publicznym forum, gdzie każdy może się wypowiedzieć, zabraniają wspominać o odpuszczaniu i takie zasady wypisują na początku....w głowach Wam się poprzewracało. To publiczne forum, jak Wam nie pasuje, że ktoś ma inne zdanie, zróbcie sobie wątek zamknięty. Albo załóżcie sobie temat: dlaczego nie należy odpuszczać. Ale jak wątek jest o staraniach o ciążę to nie macie prawa zabraniać ludziom wolnej wypowiedzi. Nie podoba się? Napiszcie komuś, że macie inne zdanie. Albo zignorujcie.....ale ile razy czytałam ten wątek, zawsze były złośliwe komentarze, wyśmianie itd.....
Moim zdaniem: porażka.