reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czy ja jestem w ciazy !!??

ania123:

Zaciekawiona BB
a wiec tak dziewczyny
juz sie tak tym martwie i przejmuje ze to szok
uprawialam seks z chlopakiem w prezerwatywie ( dodam ze sie nie zsunela ani nie pekla )w dni plodne bylo to 31.10.2023
miesiączke mam miec za 5 dni
lecz od paru dni mam rozne mysli ze jestem w ciazy
mam pobolewanie brzucha w okolicach pępka i podbrzusza raz tam raz tam
mialam ale juz nie mam zwiekszenie sluzu ale jak mowilas juz wszystko jest w normie
czasami mam tak ze chce mi sie wymiotowac
czy ja jestem w ciazy strasznie sie boje

reklama
Juz ci dziewczyny odpisaly na pierwszym watku. Poczekaj na okres lub zrob test w terminie miesiaczki. Skoro zabezpieczenie nie zawiodlo to nie jestes w ciazy.

a wiec tak dziewczyny
uprawialam seks z chlopakiem w prezerwatywie ( dodam ze sie nie zsunela ani nie pekla )w dni plodne bylo to 31.10.2023
mialam ale juz nie mam zwiekszenie sluzu ale jak mowilas juz wszystko jest w normie
Może to przesuwająca się 💩 ?

a wiec tak dziewczyny
Myśle ze warto się wstrzymać z seksem, skoro mimo zabezpieczenia boisz się zajść w ciąże. Albo obgadać to na terapii.

reklama
Do góry