• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

czy ja mam zwidy?

• Starter tematu Starter tematu PAULINA143371
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Życzę ci spokojnych 9 miesięcy 😘
Ja bym jeszcze zbadała betę i sprawdziła przyrost, ale jeśli nie chcesz, to nie jest to konieczne :)
dzięki za podpowiedź. mam niecałe 24 lata i to jest mój pierwszy cykl starań, więc jeszcze nie wiem zbyt wiele. 😘

reklama
Hmm no niekoniecznie, sama jestem przykładem kiedy ledwo widocznego duszka miałam dzień po spodziewanym terminie okresu, ten duszek chodzi teraz do 1 klasy 😏😉
Ale wszystko zależy od tego kiedy była owulacja. Tutaj było już niby 14/15 dni po. Podejrzewam, że mniej skoro te kreski dopiero teraz wychodzą bardziej widoczne.

Ale wszystko zależy od tego kiedy była owulacja. Tutaj było już niby 14/15 dni po. Podejrzewam, że mniej skoro te kreski dopiero teraz wychodzą bardziej widoczne.
tak jak napisałam, owulacja miała miejsce w dniu 2 lutego i została ona potwierdzona przez usg u ginekologa. testy pochodzą z 17 lutego, czyli 15 dni po owulacji.
widziałam pod innymi postami, że wielu osobom lubisz dogryzać, ale wywnioskowałam, że jesteś nieszkodliwa, bo nie masz wykształcenia medycznego.

tak jak napisałam, owulacja miała miejsce w dniu 2 lutego i została ona potwierdzona przez usg u ginekologa. testy pochodzą z 17 lutego, czyli 15 dni po owulacji.
widziałam pod innymi postami, że wielu osobom lubisz dogryzać, ale wywnioskowałam, że jesteś nieszkodliwa, bo nie masz wykształcenia medycznego.
Gdzie tu dogryzanie? Nigdzie też nie pisałam, że mam wykształcenie medyczne. Piszę z własnego doświadczenia i wieloletniego przebywania na tym forum. Nie musisz się ze mną zgadzać. Beta 14/15 dni po owulacji powinna wynosić już około 100. U Ciebie ledwo co wystartowała. Więc wnioskuje po tym, że owu była później. Nie wiem co powiedział Ci lekarz na wizycie. Nie byłam tam z Tobą. Może źle go zrozumiałaś.

dziewczyny Wy na to forum wchodzicie przez stronę internetową, czy jest jakaś aplikacja? na kompie lepiej chodzi ta strona, niż na telefonie 😉

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry