PAULINA143371
Początkująca w BB
dzięki kochana, chociaż Ty to widzisz. już myślałam, że zwariowałam hahaJa tu widzę bladziocha, faktycznie odpowiedź da tylko beta lub spokojnie czekaj i zrob jutro drugi test.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki kochana, chociaż Ty to widzisz. już myślałam, że zwariowałam hahaJa tu widzę bladziocha, faktycznie odpowiedź da tylko beta lub spokojnie czekaj i zrob jutro drugi test.
Jak masz w pobliżu Rossmanna to kup testy facelle, one kosztują grosze a są dobre, powtórz i zobaczysz co wyjdziedzięki kochana, chociaż Ty to widzisz. już myślałam, że zwariowałam haha
dam znaćFaktycznie coś tam jakby widać, zrobiłabym kolejny test. Daj znać co wyjdzie![]()
dziękiJa też coś tam widzę na teścieBlady ale jednak. Zrób jutro i może już się coś okaże
.
dziewczyny, pierwszy test zrobiłam o 5:30, teraz o 16 kolejny, ale inna marka. dołączam fotkę zrobioną równo 5min po sikaniu. dajcie znać, co myślicie, bo się stresuję.po południu zrobię jeszcze jeden i jutro rano, bo ten test quixx jest dziwny. wstawię zdjęcie ;*
teraz to nie ma sensu, bo 4 godziny temu robiłam test