reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Do mnie bardziej przemawia ta, co Kozaczino wzięła, bo ja to praktyczna jestem :-)
ale pewnie ta Twoja Rikapa to na imprezy byłaby dobra ;-)

zmykam spać! do zobaczenia w kinie z tymi, które się wybierają :-)

erotycznych snów Dziewczyny :-D

reklama
Hejka to jeszcze ja na chwilkę!;-)

Brzoskwinka Mój eks też ochajatany:-D Dziecie mu się miesiąc temu urodziło.
A ja nikomu faceta nigdy nie odbiłam, co to to nie, honor swój mam:tak:

Laski tak jak Marciaa napisała ja jutro w kinie też się pojawię, a stres mnie ogarnął ja przed pierwszą ważną randką:shocked2::cool2: No masakra jakaś, bo ja tu w ogóle ostatnia dołączyłam i wy już takie zżyte no i stresor mi się włączył:szok: hehe na dodatek to kino w porze Marcela drzemki no ale nic trzeba twardym być a nie miętkim:-D

Ja zaraz też idę spać,
Zet wrócił z pracy późno dziś przez to zebranie i jakoś zeszło na kolacyjce i usypianiu małej. Godzine spania ma juz lepszą bo generalnie do 22 raczej zaśnie, ale nie da sie od łożeczka odejść...a najlepiej lubi zasypiac jak ja leze koło niej..ech!!!
Rikapa Kozaczino fajne troebki:) I mała czarna i ta duża!
Rikapa wszytko ci napisalam na pw:) Luz w koncu dojda wozki:) A mnie sie nie spieszy, mogę dluzej nad kolorem myslec:-D!
Brzoskwinko hurtownia jest na ul. Smoluchowskiego nazywa sie Hermex. Maja duzo ciuchow, nie wszytko tanie, ale kurtki akurat tak:) za to dobre gatunkowo maja rzeczy, ja tam chodzę po rajstopy dla siebie i basi, a i dla malej czasem jakis ciuszek znajde:)
Moj eks bawił sie na moim weselu, a jest z moja psiapsiuła:) A teraz my idziemy na ich wesele:D Uwielbiam ich:D
No nic ja też znikam!
Dobranoc!

też spadam! dobranoc :)

ps. Natuśka a Ty wpadniesz?? i gdzie byliście?? :)

edit: o jeszcze Skrzat zajrzała, idziesz do kina jutro??
też słyszałam o tej hurtowni, muszę się wybrać, zwłaszcza po rajstopy skoro warto :D

no właśnie znieczuleie trzeba obgadać, bo muszę mojego wciągnąć w opiekę małgo i sponsora muszę mieć :-D

Ilnoka zdrowia.. :-)

Tygrynka to na hurtownie jedziemy jak wroce od dziadkow, co? :p

aaa Ilona kiedy papcie dla małego mi dasz? :p

paaaaaaaaaaaaaa :-D

Ajentka ja jeszcze nie bylam i nie widzialm sie z dziewczetami nie łaże za dużo bo mi kregosłup siada i czasem boje sie że byście musiały mnie niesc ale co tam jak urodze to nadrobie ;)

reklama
Do góry