reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej,
no ja tez nie w kinie, Basia ostatnio marudzi starsznie, 10 minut sama nie usiedzi, ciagle trzeba cos z nia robic...moze to rpzez zeby i jakiegos sie doczekamy!
Tygrynko dzieki za stronke "jak dojade" znam to:) u mnie nie problem w trafieniu, komunikacje miejska znam bardzo dobrze, ale z gondola w tramwaju, nie znosze tego po prostu:(
chyba ide z mala na spacer, to zasnie, bo sie wykoncze!
zajrze pozniej!

reklama
hej laski
ale tymi torebkami mi tu smaka narobiłyście...:p może też coś sobie zmówię??muszę popatrzeć...
Asiu wczoraj fajny wypad spontaniczny lody mi się też udzieliły a winkiem się ubzdryngiliłam;p
Tygrynka dzięki za pamięć:) na razie się kurujemy bo ja mam katarek lekki a Zosia coś z uszkami od ząbków;/
Brzoskwinka a kiedy do nas wpadasz?? na kawusię?? i ciacho??
Kozaczino świetna tytka:))

A jak tam połowa na zlocie kinomaniaczek?? heheheh

uciekam na allegro urządzić polowanie;p

oczywiście co zrobiłam :-) zawsze musze cos nie doczytać albo to zamroczenie ciążowe i dużo rzeczy ostatnio nie kapuje

robiąc 3bita nie doczytalam ze budyn musi byc wystudzony i jak byl gorący to wrzuciłam do niego masło i co sie zrobiło :-D zepsuło sie wiec na nowo budyn teraz sie studzi i powinno byc dobrze a bebetek kupilam na styk bo myslałam (nie doczytałam bo po co) że bebetki tylko na spod ale dobrze ze wzielam wiecej wiec starczy akurat jutro napisze czy wyszło i czy dobre wyszło :-)

guziczek a czego szukasz na allegro??

A ja uspilam mala chwilke przed 13, nie chcialo mi sie na spacer isc, ale ja wsadizlam w kombinezon, wozek i na dworze uspilam:) Wzielam sie za prasowanie, ogarnelam dom, przygotowalam obiad i wlasciwie za chwile ide wstawic pyrki bo zet chwila po 15 z pracy:-) Basie juz do domu wstawilam, 1,5h na dworze spania starczy:)
A i muszę się pochwalić, moje dziecie drugi dzien jak zobaczylo rano zet powiedzialo atatata:) he he ciekawe czy zaczyna kumac:D No i drugi sukces - pierwsza kupka i siusiu w nicniczku:-):-):-):-):szok: Zuch dziewczynka:D Zrobila swoja mine na kupke, wiec mamusia ziut rajstopki i pieluche i siedzialysmy tak z 10 minut;D No ale sukces jest:) Pewnie ona nie kuma, ale moze jak bedzie sie to zdarzac regularniej poczuje blusa;)
Ja jutro bede robic 3 bita, ale ma ktoras ten przpeis na wierzchu, moze go wrzucimy do tematu z przepisami albo pamieta ktoras i poda na ktorej to stronie, bo ja nim sie przekopie ochocho...

a my po fryzjerze... ha ha ale był ubaw! jeszcze z 6 razy pójdziemy to może uda nam się obiąć loczki Adasiowi :-D

Guziczek na kawusię wpadnę jak wrócę od dziadków, bo jutro wyjeżdżam.. chyba że nie wyjadę, to rano zadzwonię i jutro wpadne tak znienacka :-D

kurde wlaśnie ogladam tv i mówią, że znowu jakieś podwyżki cen będą.. ocipieli.. :/

Skrzat no to Basieńk zdolniacha niezła :-) jak tak dalej pójdzie to niedługo sama zaczne kumać o co chodzi :-)

ok brzoskwinka tylko daj znać z samego rana ;p
an w sumie poluję tak sobie bez konkretnego nacisku:)

ja na obiad mam dziś pizze, m wróci dopiero wieczorem więc nie wysilam się;p nie mapo co;p

Tygrynko dzieki za stronke "jak dojade" znam to:) u mnie nie problem w trafieniu, komunikacje miejska znam bardzo dobrze, ale z gondola w tramwaju, nie znosze tego po prostu:(

aaa to ja zrozumiałam że nie wiesz jak dojechać:-D
no nie dziwię się, ja z gondolą nigdy nie jechałam tramwajem bo nie chciało mi się wpychać z takim wózkiem:-D

ale tymi torebkami mi tu smaka narobiłyście...:p może też coś sobie zmówię??muszę popatrzeć...
uciekam na allegro urządzić polowanie;p

i co, znalazłaś coś? a jak z tamtą sukienką?? co wymyśliłaś, kupiłaś?

A i muszę się pochwalić, moje dziecie drugi dzien jak zobaczylo rano zet powiedzialo atatata:) he he ciekawe czy zaczyna kumac:D No i drugi sukces - pierwsza kupka i siusiu w nicniczku:-):-):-):-):szok: Zuch dziewczynka:D Zrobila swoja mine na kupke, wiec mamusia ziut rajstopki i pieluche i siedzialysmy tak z 10 minut;D No ale sukces jest:) Pewnie ona nie kuma, ale moze jak bedzie sie to zdarzac regularniej poczuje blusa;)

oo super:tak: z tym tata to ja bym obstawiał że kuma:tak: z kupą trochę mniej;-) robi się z niej dorosła panna;-)

ciekawe kto w końcu był w kinie.. i jak film??

ja jestem zła - nadal czekam na pana który miał nam zrobić pomiar i wycenę żaluzji:no: miał być ok 13 i nie odbiera telefonu:wściekła/y: no nic, poczekam jeszcze i zamówimy inną firmę... tylko wściekła jestem bo wszystkie dzisiejsze plany biorą w łeb, a wystarczyłoby żeby zadzownił lub odebrał i powiedział że mu nie pasuje:wściekła/y:

Tygrynka, to ale dolina, szkoda, że facet taki niesłowny, ale może coś się stało.. jak nie zadzwoni to musicie znaleźć kogoś innego..

Guziczek
to na torebki to ja na wgo zapraszam :p

kurde Adas mi rozwalił klawisz "a" i nie chce mi się czasem włączyć :/

reklama
no właśnie myślę że coś mogło się stać bo wydawał się w porządku, firma też, a dziwne że nawet nie odbiera.. ale wolę tak niż miałby zniknąć po zaliczce czy cos :p zobaczymy wieczorem...

my jutro jedziemy na zakupy do Lubonia, do Factory...

Do góry