reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Brzoskwinka może jedź na IP sprawdzić co to. Nie martw sie na zapas bo pewnie to nic poważnego skoro Adaś aktywny jest.

AgatkaT lepszego samopoczucia życze.

U nas jak narazie poprawa bo Młoda sie uśmiechneła pare razy i domaga sie jedzenia. Schudła mi bidulka przez ten tydzień.

reklama
Skrzat910 mała szybko nadrobi, nie martw się!
ja z ip bym jeszcze poczekała, próbowałabym zbijać domowymi sposobami, bałabym się że coś gorszego młody przywiezie, a może u Ciebie w przychodni jest jakaś pomoc doraźna? może faktycznie te zęby, chociaż wysoka temperatura... szkoda że tak Ci się wszystko na głowę zwaliło :( może odinstaluj i zainstaluj gg od nowa? a M dzisiaj pracuje? jak nie to ściągaj go na siłę, niech Ci pomoże przy chorym dziecku!!! oby szybko Adaś poczuł się lepiej :*

Tygrynka wydzwaniam do M. od kilku godzin i nie odbiera, bo pewnie nie moze :-:)-( zrobiłam restart lapka i już gg działa. pewnie jakaś zawieszka była..

a na IP wydaje mi sie, że za wcześnie.. gdyby temp rosła, była jeszcze wyższa, to wtedy nie ma co czekać.. przed chwilą małemu mierzyłam i ma 38,4.. więc może jutro będzie ok.. wtedy w styczniu też tak było.. cały dzień temperatura, a na drugi dzień jak ręką odjął, wszystko ok i żadnej gorączki... najwyżej będę ścigała M., żeby przyjechał i pojedziemy na marysieńki na pomoc doraźną. albo na krysiewicza. Choć wolałabym nigdzie nie jechać..

mam nadzieję, że nie będziesz musiała, ale jeśli jeszcze tak mu podskoczy to ściągaj M i jedźcie! a teraz zbijaj jak się da! i chyba w ogóle potem idź do pediatry sprawdzić co się dzieje że ma takie epizody z temperaturą...

no wtedy w styczniu w tym dniu co mial temp to miał strasznie rozpulchnione dziąsełka, a dzien czy dwa później ząbki wyszły, a teraz mu wychodzi kilka na raz ząbków, więc możliwe, że od tego.. oby od tego... do pediatry? którego? moj rodzinny to palant :/

Tygryś masz racje że nadrobi ale jakto każda matka ja sie martwie.

Brzoskwinka mam nadzieje że to tylko taki fałszywy alarm z tą gorączką i jutro będzie już ok. A do pediatry to możesz do tej Michocka Jolanta nr. 604 895 872

Skrzat910 rozumiem Cię doskonale bo to samo mieliśmy! tylko że Seba już chodził i tak szybko nie nadrobił, dopiero teraz :(
Brzoskwinka to koniecznie zmień pediatrę!

mąż robi kolację (sałatka krabowa taka jak w piccolo - uwielbiamy :D) a ja miałam pranie wieszać, zamiast tego przylazłam do Was :p a za chwilę jakiś filmik, pewnie Wybuchowa para, bo czeka w kolejce..

ja to chyba powinnam w swoim życiu wszystko zmienić.. heh...

Skrzat910 a ona prywatnie jest? do prywatnie to ja znam dobrego pediatrę, ale obecnie juz w Tucznie przyjmuje, w kazdym razie jest dobrym lekarzem i ma świetne podejście do dzieci.

Tygrynka widziałaś w dziale spotkań mamusiek co wrzuciłam? na wichrowym wzgórzu 1 kwietnia są warsztaty bezpłatne.. ja się wybieram, może też się wybierzecie? :-)

reklama
dorzucę coś od siebie na przepisy ;)
właśnie się zastanawiałam, ale patrzyłam że to część 2 (szkoda że przegapiłam dzisiejsze;/), więc nie wiem czy jest sens?
u nas zmiana planów - sałatka z tuńczykiem i "Kochaj i tańcz" :D jak zwykle u nas zmiany jak w kalejdoskopie, nawet dotyczące sałatki lub filmu hehe :D

Do góry