reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
juz wykapana..
kurcze straz miejska zostawila nam po naukach mandacik...zaparkowac na Rocha to cud i stanelismy pod domem dziecka i co...pojechalismy zobaczyc i 1000zł nam chcieli wlepic za niszczenie zieleni...a normalnie tam pracownicy parkuja ale moj madry Ł. bajkopisarz nagadał ze nie musimy placic uffff...
maluszek spi dziadkowie byli godzine na basenie z nim :) milo.

kurcze sporzalam na siebie w lustrzei masakra....schudlam i nadrobilam 1kg bo zaczelam znowu jesc wieczorem:wściekła/y:ale jestem zla na siebie:wściekła/y:za 2 mies wakacje a ja wieloryb galareta:-:)cool::crazy:

wypije herbatkę zieloną i w kimkę

dziewczyny jak pogoda jutro niepewna to smigajcie z nami na ten plac

karola befado ma fajne paputki Nikus tez ma ale z paluszkami wycietymi i paluchy swoje go interesuja ze oooo co to but wyciety)
a mi @ sie zbliza...duphaston dziala bo od wczoraj to mi tam wsio pracuje az czuje

Ostatnia edycja:
Hejka, hejka

Mądrze pisze Marciaa laski jak pogoda by nie dopisała to chodzcie z nami na plac do pasażu rondo, wesoło będzie i pod dachem. Tylko ze godzina nie ta, bo my na 15 się umawiamy.
Marciaa No właśnie potwierdzam 15, nam pasuje idealnie. Zresztą rano Ci wyślę eskę bo pewnie już śpisz;-) Co do urodzinek, musimy poważnie pomyśleć, może się uda.:-)
Karolaa i natuska Dajcie znać jak bedziecie spacerowac po Kozich, zreszta wszystkie mozemy kiedys zlot zrobic w naszych smierduskach:-D oooo mam pomysł, na basen może się kiedyś wybierzemy co?:tak:

Witam z rana.

Ja nie wiem już co z nią robić. Budzi sie w nocy z krzykiem, pociągnie troche mleka i zasypia. I tak kilka razy:baffled:. Także znowu jestem nie wyspana i dodatkowo jeszcze ręka mnie boli i zgiąć jej nie moge.A i mój Mąż oczywiście zabrał klucze akurat te z kluczem do rowerowni gdzie jest wózek:wściekła/y:. Do dupy mi sie dzień zapowiada.

to i ja się witam :-)

mała dziś do przedszkola nie idzie , zrobiłyśmy sobie wagary :-)

wczoraj jechałam po męża do pracy bo kończył o 22 i natknęłam się na męża na-tuski ale chyba mnie nie poznał poza tym siedziałam w aucie :-)

Hej dziewczyny :-)
I co ustalilyscie gdzie dzis wedrujecie? kurcze ta pogoda taka nie pewna:-(
Mala jak zwykle zrobila mi w nocy 2razy pobudke,tak sie zastanawiam kiedy ona mi zacznie przesypiac cale noce?!
No nic lece zrobic sobie herbatke z czarnej porzeczki mniam mniam:-D

reklama
Do góry