reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Właśnie słucham wiadomości i mówią że to zabójstwo na Sołaczu to było najbrutalniejsze w Poznaniu, już oskarżyli kolesia 38l i laskę 21l masakra jakaś !!!!

ja też chcialam zaprosić na kawę ale młody mi zaczął psikać i pokasływać :/ tylko kurde coś mi w kuchni gazem zapachniało nie wiem czy od tego??? długo nie mogłam zapalić, a teraz trochę pachnie, moze tak zareagował....

z tą dziewczyną na Sołaczu to masakra, właśnie o takich rzeczach w kryminałach czytałam, ale żeby tu u nas??? straszne :/

to na czecha iderzamy w następnym tygodniu :)))

Kozaczino profesjonalnie podana pogoda :D

hej lepiej poczekajmy na ładną pogodę a dziś jeśli Marciaa i ajentka pozwolicie przyłącze się do Was ? na 15 w pasażu?

pogoda się zepsuła ... to zabójstwo okrutne ... nie wiem skąd biorą się tacy ludzie?

Tygrynka wiem co przeżywasz z odstawieniem od piersi - smutno takie głupie uczucie ale Sebuś już duży :)poradzi sobie będzie dzielny ...

skrzat 910 - odeśpij nocke jak mała kimnie dobrze Ci to zrobi ..

Ostatnia edycja:
hej
no pogoda nie za szczegolna wiec pewnie Juli nie bede zabierac bo wkoncu mi nigdy nie wyzdrowieje.
Musze pozalatwiac troche spraw firmowych dzis
A Lula chyba z tata zostanie.

Od rana troche pochodziła w butkach ale wkurza sie bo na palcach nie moze stanac ;)
Od rana jestem spiaca i jakas taka bez zycia ae poprostu ta pogoda mnie wkurza. jak nie ma slonca to ja jestem out!

reklama
witam sie

poziomka dołączaj:-)
mam na dzieje ze nie bedzie duzo dzieci bo bedzie tloczno :)

ale tragedia na Solaczu ja pamietam jak pirania grasował...na polance...:no:

ugotowalam pomidorowa ledwo mlody cos marudny ale kima juz chociaz ryk w lozeckzu był niesamowity

moj Ł. musi pit moj wypelnic ja sie nie zabiram za to...alejak zwykle na sam koniec sie zabierze...

Do góry