reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Skrzat910 to ja bardzo chętnie skorzystam z pomocy :-) tylko ja taki trochę francuski piesek jestem nie wszystko lubię :-D

ja bym bardziej musiała się nauczyć jak kupować, np. jak wybrać dobre mięso itp...
Skrzat910 no tak mi się kojarzy jak pisałaś co gotujesz... ja z kolei wolę piec :D to kiedyś się umawiamy - Ty jakieś danie, ja ciasto :D

hej laski
uu o tym słaczu to nie słyszałam ale wiem że cytadela też nie jest bezpieczna;/
hehe co do gotowania to ja lubię ale nie na siłę jak nie mam weny to nie robię obiadu;p dziś mnie wzieło na gołąbki właśnie gotuje ryż Zosia śpi więc chcę to wykorzystać...
ee coś jeszcze miałam napisać... ale już zapomniałam.. sklera...aaa o pitach a ja składałam na początku marca i też czekam z niecierpliwością bo chcemy z tej kasy kupić części do auta... a z dobrej wiadomości to sprzedajemy dziś naszego staruszka hehehe:) jednak coś się odmieniło:)

za dnia na cyetadeli jest pewnie cisza i spokój ale wieczorem roi się tam od zboczeńców i innych recydywistów więc proponuję gdzie indziej wieczorne spacery;p

jeszcze tylko mogli by się streszczać z pitami i było by cudownie:))) jaka radość i co iech mi tu teraz ktoś powie że pieniądze szczęścia nie dają;p hahahaahahahhahahahhahahahahahaah

Tygrynka ja od przyszłego tygodnia moge latać. Tylko z tym moim pieczeniem jest tak że choćbym sie przepisu trzymała co do grama to mi zakalce wychodzą. Ale mięska i inne dania niezłe mi wychodzą.
Rikapa to na kiedy musisz sie nauczyć gotować?

Guziczek oby tak dalej!!!:-)

reklama
Do góry